Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2023 11:44
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

Sylvester Stallone konečně řekl, co si o Arnoldu Schwarzeneggerovi opravdu myslí

Sylvester Stallone konečně řekl, co si o Arnoldu Schwarzeneggerovi opravdu myslí
Zdroj: Todd Williamson / Contributor / Getty Images North America
FILMY A SERIÁLY ARNOLD SCHWARZENEGGER NETFLIX
Uložit Uložené

Stallone otevřeně promluvil o tom, kdo byl větší akční hvězda.

Sylvester Stallone je jedním z hostů v dokumentu Arnold, který je na Netflixu. Snímek zobrazuje život legendárního kulturisty, herce a politika. Stallone tam Arnieho chválí coby jednoho z prvních herců, kteří se snažili o změnu v Hollywoodu natáčením fyzičtějších akčních filmů.

Doporučeno
Arnold Schwarzenegger má nový dokument. Nezaslouží si ho ani on, ani jeho fanouškovská základna Arnold Schwarzenegger má nový dokument. Nezaslouží si ho ani on, ani jeho fanouškovská základna 7. června 2023 16:10


„80. léta byla velmi zajímavá, protože neexistoval žádný absolutní ,akční hrdina‘. Akce byla zejména o autech a automobilových honičkách, jako například v Bullittu či The French Connection. Šlo o filmy s intelektem, zaměřené na dialogy. S cílem vyprávět příběh ses spolehl na své tělo,“ řekl Stallone Schwarzeneggerovi.

„Dialog nebyl až tak podstatný. Stále jsem dostával na zadek a měl zranění, zatímco Arnold se při natáčení akčních filmů téměř nikdy nezranil. Říkal jsem mu: ,Arnolde, mohl by ses poprat s drakem a vrátil by ses s leukoplastem.‘ Arnold na to měl tělo a měl na to sílu. Byl nadřazená akční hvězda,“ dodal herec. 

Schwarzennegger mu to hned oplatil, když řekl, že nebýt jeho a jeho akčních filmů, nikdy by nebyl tak motivován posouvat laťku výše a nevzniklo by tolik ikonických akčních projektů. Stallone loni prozradil, že se s Arniem z duše nenáviděli a v minulém století nemohli být spolu v jedné místnosti příliš dlouho. 

Často skroluješ Netflixem nebo HBO a tápeš, co si pustit? Sleduj naši rubriku Co si pustit o víkendu a neztrácej čas hledáním. 
Domů
Sdílet
Diskuse