Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. června 2023 13:29
Čas čtení 1:12
Daniel Mikolášik

Rapper Karlo se ve vězení oženil a dál dělá hudbu. Z výkonu trestu posílá fanouškům další vzkaz

HUDBA
Uložit Uložené

„Povolili mi používat můj nejoblíbenější hudební nástroj a s mou Emou jsme se vzali,“ vzkazuje odsouzený rapper z Milion Plus.

Slovenský rapper Karlo, civilním jménem Juraj Čaba, který si odpykává sedmiletý trest za převážení více než 1,5 kilogramu marihuany a více než 150 gramů kokainu v papírové krabici ve vlaku, se opět hlásí z vězení. Během výkonu trestu se takto fanouškům připomněl už dvakrát. Prostřednictvím svého admina na Instagramu napsal krátký vzkaz o tom, co se v jeho životě za poslední dobu událo.

Doporučeno
Další přelomové album Milion Plus, nebo deska do počtu? Krtek Forever spojuje, ale nenese zásadní změny (Recenze) Další přelomové album Milion Plus, nebo deska do počtu? Krtek Forever spojuje, ale nenese zásadní změny (Recenze) 13. června 2023 11:15

Novinkou je, že rapper se ve výkonu trestu oženil se svou partnerkou Emou. Ta před pár týdny na svůj Instagram přidala sérii fotek v bílých šatech a kytici, z čehož si už tehdy mnozí fanoušci vyvodili, že se pravděpodobně ve vězení konala její a Karlova svatba.


Rapper v pondělí sdílel jejich společnou fotku a jeho novomanželka fotku se snubním prstenem. Karlo v novém příspěvku píše i o tom, že jejich společný pes Dexter oslavil 6 let, ale také o tom, že mu ve vězení povolili používat jeho nejoblíbenější hudební nástroj OP-1 field (digitální přenosný syntezátor) a že díky tomu nyní může plnohodnotně tvořit novou hudbu.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Karlo (@karlojetomeno)

Kromě toho fanouškům připomíná, že české rapové vydavatelství Milion Plus, jehož je součástí, vydalo svůj nový společný projekt –⁠ album Krtek Forever, na kterém je i samotný Karlo. Konkrétně na skladbách Fuck Off a Každej Něco Hledá. Album obsahuje 10 skladeb a rapují na něm členové M+, jako například Yzomandias, Nik Tendo, Koky, Hasan, Robin Zoot, Jickson a také speciální host Separ.

 
„Mám se fajn, jsem živý a zdravý. Pozdravuji, pa,“ dodává na závěr Karlo. Třiatřicetiletý rapper z Lučence, který byl kdysi členem rapové skupiny Haha Crew, podle policie v březnu loňského roku převážel více než 1,5 kilogramu marihuany v celkové hodnotě přes 7,5 tisíce eur. Zároveň u něj našli papírovou krabici, která obsahovala dvě kapsy obsahující 152 gramů kokainu.

Český i slovenský rap sledujeme hodně. Klikni sem a nastav si upozornění na všechno, co o něm napíšeme.
Domů
Sdílet
Diskuse