Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2023 19:01
Čas čtení 0:51
Lukáš Čelka

Takto by podle AI vypadaly postavy z Harryho Pottera jako kulturisté: Z vtipného videa se stal rychle virál

ZAJÍMAVOSTI HARRY POTTER UMĚLÁ INTELIGENCE
Uložit Uložené

Obrovskými svaly se nepyšní jen Harry Potter a Brumbál, ale i sova Hedvika.

Miliony lidí pobavilo komické video od kanálu Fantasy Images na YouTube, které ukazuje, jak by vypadaly hlavní postavy z Harryho Pottera, kdyby jejich životním posláním bylo cvičení.

Téměř minutová parodie vytvořená pomocí umělé inteligence zobrazuje Harryho v nejlepší možné formě. Obrovské svaly však nechybí ani Brumbálovi, či dokonce Hedvice. Ze všech se staly korby na steroidech.

Doporučeno
Geralt masakruje elfy ve 3minutové akční scéně ze 3. série Zaklínače. Teď už je jasné, zda budou souboje kvalitní, nebo tragické Geralt masakruje elfy ve 3minutové akční scéně ze 3. série Zaklínače. Teď už je jasné, zda budou souboje kvalitní, nebo tragické 18. června 2023 17:21

Komické video pojmenované jako „Harry Spotter –⁠ The boy who lifted“ začíná vtipnou hláškou, kterou jistě pochopí všichni lidé pravidelně navštěvující gym. „Harry, opět jsi vynechal leg day?“ zeptá se přísně Brumbál svého svěřence. Mladý čaroděj mu však pohotově odpovídá: „Každý den je den rukou.“

Ve videu se také objeví parodie na ikonickou scénu z filmu, kdy profesor Brumbál krátce před svou smrtí ničí s Harrym viteál ukrytý v jeskyni. Ten se schovává v začarované nádobě s neznámým elixírem, který je velmi nechutný a způsobuje bolest. Ředitel Bradavic však musí lektvar vypít, aby předmět získal, a tak nakáže Harrymu, aby se ujistil, že vypije všechno, a když to bude potřeba, aby ho vše vypít donutil. V parodii nahradil elixír proteinový nápoj.

Obrázky vygenerované umělou inteligencí, které učinily ze známých postav z kouzelného světa přerostlé borce, se velmi rychle staly virálními. Dnes mají na YouTube více než 4,4 milionu zhlédnutí a více než 150 tisíc lajků.

Fotky všech napumpovaných čarodějů najdeš v galerii.

harry potter aiharry potter aiharry potter aiharry potter ai
Zobrazit galerii
(9)
Domů
Sdílet
Diskuse