Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. června 2023 10:32
Čas čtení 0:33
Kristýna Dobiášová

MrBeast měl být pozvaný na výpravu k Titaniku. „Děsí mě, že jsem na ní mohl být,“ napsal

MrBeast měl být pozvaný na výpravu k Titaniku. „Děsí mě, že jsem na ní mohl být,“ napsal
Zdroj: Instagram/@mrbeast, TASR/AP
ZAJÍMAVOSTI MINIPONORKA TITAN YOUTUBE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

„Tým by byl nadšený, kdybys jel s námi,“ zní ve zprávě, kterou měl obdržet MrBeast. Screenshot zveřejnil na Twitteru. Začátkem měsíce obdržel pozvánku na výpravu k Titaniku.

Youtuber MrBeast v neděli uvedl na Twitteru, že mohl být součástí podmořského výletu k vraku Titaniku. Návrh však odmítl. „Začátkem tohoto měsíce jsem byl pozván, abych se projel ponorkou k Titaniku, ale odmítl jsem. Trochu mě děsí, že jsem na ní mohl být,“ napsal MrBeast v příspěvku.

Doporučeno
Známý miliardář odmítl zlevněné lístky na palubu ponorky Titan. Majitel OceanGate ho lákal na bezvadnou bezpečnost Známý miliardář odmítl zlevněné lístky na palubu ponorky Titan. Majitel OceanGate ho lákal na bezvadnou bezpečnost 25. června 2023 19:33

Mohlo jít o miniponorku Titan?

Neupřesnil však, zda se pozvání týkalo výpravy miniponorky Titan, která tragicky implodovala, zmiňuje CNN. „Chystám se ke konci měsíce na cestu k Titaniku v ponorce. Tým by byl nadšený, kdybys jel s námi,“ měl napsat člověk MrBeastovi v pozvánce.

CNN se obrátilo na zástupce MrBeasta se žádostí o komentář. Zmiňovaný youtuber má více než 163 milionů odběratelů.

Domů
Sdílet
Diskuse