Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. června 2023 16:38
Čas čtení 0:27
Kristýna Dobiášová

Další investice Ryana Reynoldse. Po fotbalu se stal spolumajitelem dalšího sportovního týmu

Další investice Ryana Reynoldse. Po fotbalu se stal spolumajitelem dalšího sportovního týmu
Zdroj: Wikimedia/Dick Thomas Johnson/na voľné použitie
SPORT FORMULE 1 ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Ryan Reynolds, Michael B. Jordan a Rob McElhenney se stali spolumajiteli stáje Formule 1 Alpine. Informovala o tom společnost Renault, pod kterou stáj patří.

Tým F1 Alpine získal investici v hodnotě 200 milionů eur (téměř 5 miliard korun) od skupiny investorů, do které patří i známá herecká jména. Mezi těmi jsou Ryan Reynolds, Rob McElhenney a Michael B. Jordan. Informovaly o tom ABC News.

Doporučeno
Kvíz: Poznáš slavné osobnosti jen podle čela? Kvíz: Poznáš slavné osobnosti jen podle čela? 26. června 2023 8:30

Automobilová společnost Renault, pod kterou stáj Alpine patří, informovala, že skupina investorů tak získala 24% podíl. „Investice urychlí růstové plány a sportovní ambice společnosti Alpine v F1,“ komentovala společnost Renault. Stáj má v průběžném pořadí Poháru konstruktérů v této sezóně páté místo, napsal iRozhlas.

Herci nejsou v investování nováčky

Reynolds a McElhenney v listopadu 2020 dokončili převzetí velšského fotbalového týmu Wrexham za 2,5 milionu dolarů (zhruba 54 milionů korun). Klub tak díky svým majitelům získal světovou pozornost.

Domů
Sdílet
Diskuse