Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce s KVIFF. 
 
1. července 2023 13:50
Čas čtení 0:37
refresher team

Karlovy Vary živě: Sleduj tiskovou konferenci s Russellem Crowem

Karlovy Vary živě: Sleduj tiskovou konferenci s Russellem Crowem
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY KVIFF 2023
Uložit Uložené

Jednou z hlavních zahraničních hvězd na 57. MFF v Karlových Varech je bezpochyby Russell Crowe. Oceňovaný herec se v pátek večer představil jako hudebník a dnes ho můžeš vidět živě na tiskové konferenci. Nejsi ve Varech? Nevadí, sleduj s námi živý přenos.

Karlovarský festival uvede při příležitosti ocenění Russella Crowea historický
dobrodružný snímek Petera Weira Master a Commander: Odvrácená strana světa, od jehož vzniku uplyne letos 20 let. Film byl oceněn dvěma Oscary a získal celkem 10 oscarových nominací. Russell Crowe byl za úlohu kapitána Aubreyho nominován na Zlatý glóbus.

Doporučeno
Kolik sekuriťáků potřebuje Gladiátor? Záchodovou střelbu Marka Ebena do trans lidí stejně nezastavili (Glosa) Kolik sekuriťáků potřebuje Gladiátor? Záchodovou střelbu Marka Ebena do trans lidí stejně nezastavili (Glosa) 1. července 2023 9:00

Od 14 hodin můžeš zde ve článku nebo na KVIFF.TV živě sledovat úvod k tomuto snímku a ve 14:10 už začne tisková konference s Russellem Crowem, který na letošním festivalu převzal Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii.



Držitel Oscara (za snímek Gladiátor z roku 2001) a dvou Zlatých glóbů Russell Crowe patří mezi nejrespektovanější herecké osobnosti světové kinematografie současnosti. Pochází z novozélandského Wellingtonu, od dětství však žije v Austrálii. Hereckou kariéru započal již v šesti letech účinkováním v televizi a divadle. Je také štědrým podporovatelem různých charitativních projektů, jednotlivců a organizací a je také majitelem nejstaršího ragbyového klubu v Austrálii, The South Sydney Rabbitohs, založeného v roce 1908.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Russell Crowe je skinhead i bůh. Připomeň si jeho slavné výkony Co si pustit o víkendu: Russell Crowe je skinhead i bůh. Připomeň si jeho slavné výkony 30. června 2023 16:00
 
Domů
Sdílet
Diskuse