Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Tipy na nejlepší retro koupaliště: Tady na tebe dýchne první republika i socialismus. A vstupné je za hubičku!

Tyršovo koupaliště

I Tyršovo koupaliště ve Dvoře Králové nad Labem láká na atmosféru třicátých let minulého století v malebném prostředí. Areál byl poprvé otevřen v roce 1933, od té doby prošly rekonstrukcí hlavní části koupaliště. 

Doporučeno
Intenzivní pocit nekonečného hladu. Může za něj syndrom, na který není lék Intenzivní pocit nekonečného hladu. Může za něj syndrom, na který není lék 1. června 2023 v 8:30

Prostorný areál nabízí plavecký a rekreační bazén, malý bazén pro děti, tenisový kurt, dětské hřiště, basketbalové a beachvolejbalové hřiště. Nachází se zde restaurace s venkovní terasou a posezením a kiosek. Před horkem se lze schovat v rozlehlém parku vedle plovárny.


Praktické informace:
 Celodenní vstup pro dospělé je 90 korun. Po 17. hodině pak zaplatí 45 korun. Mládež od 6 do 18 let a studenti za celý den zaplatí 60 korun, za vstup po 17. hodině opět poloviční částku. Pokud se na koupaliště vydáš na poslední hodinu otvírací doby, stačí ti 25 korun. Sezónní permanentní vstupenky činí 920 korun (mládež od 6 do 18 let, důchodci a dospělí nad 60 let) nebo 1500 korun (dospělí). 

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 7 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse