Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Cardiff Academy SE.
8. srpna 2023 v 12:59
Čas čtení 1:21
Sponzorovaný obsah

Stojíte před důležitým rozhodnutím po střední škole? Studujte online BBA odkudkoliv!

Stojíte před důležitým rozhodnutím po střední škole? Studujte online BBA odkudkoliv!
Zdroj: Pexels
ZAJÍMAVOSTI ŠKOLA A STUDIUM
Uložit Uložené

Přečtěte si o výhodách studia BBA.

Právě jste dokončili střední školu a teď se ptáte sami sebe, kterým směrem se vydat. Jaké studium je pro vás ideální, aby vás uživilo a přinášelo vám radost z práce? Možná byste měli zvážit obor BBA, který vám otevře dveře k úspěšné kariéře a třeba i k novému smyslu života. Cardiff Academy vám může poskytnout potřebné znalosti a dovednosti pro dosažení vašich nejen pracovních cílů.

Na Cardiff Academy získáte komplexní vzdělání, které vám umožní rozvíjet se jak osobně, tak profesně. Připravili jsme pro vás 4 nové online programy studia BBA, a to strategický management, management ve zdravotnictví, profesní koučování a real estate. Studijní programy nabízí širokou škálu předmětů, které vás seznámí s klíčovými oblastmi managementu a poskytnou vám praktické nástroje a strategie pro úspěch ve vaší budoucí kariéře.

Flexibilita je hlavní výhodou online studia na Cardiff Academy. Studijní program je vytvořen tak, aby reflektoval různé zájmy a preference studentů a zároveň jim poskytoval odpovídající možnosti a příležitosti. BBA program je složen ze šesti předmětů, které jsou rozděleny do dvou semestrů. Předměty jsou rozčleněny na povinné a volitelné, což dává studentům vysokou míru flexibility a možnost individuálně utvářet svůj vlastní studijní plán.

Doporučeno
Skončila ti škola a nevíš, co dál? Tady je 7 tipů, jak získat zkušenosti v Česku i v zahraničí Skončila ti škola a nevíš, co dál? Tady je 7 tipů, jak získat zkušenosti v Česku i v zahraničí 18. července 2024 v 17:00

Z celkových šesti předmětů jsou tři povinné, což poskytuje studentům pevný základ v daném oboru. Zbývající tři předměty si student může vybrat dle svého zaměření, zájmů a odborných preferencí ze tří různých oblastí – soft skills, hard skills a právo, čímž si vytvoří vlastní program, který přesně odpovídá jeho individuálním potřebám.

student, studium, práce, home office
Zdroj: Pexels

Nabídka studijního online programu BBA na Cardiff Academy je skvělou příležitostí pro všechny ambiciózní studenty, kteří touží po celoživotním vzdělávání, jež poskytuje možnost rozšíření znalostí a dovedností. Skrze vzájemnou podporu a sdílení zkušeností navážete nová přátelství a získáte důležité kontakty pro svou budoucí kariéru. Investování času a finančních prostředků do vzdělání přináší mnoho výhod jak v krátkodobém, tak i v dlouhodobém časovém horizontu.

Pro více informací o studijním programu na Cardiff Academy a přijímacích podmínkách navštivte naše webové stránky nebo nás kontaktujte. Jsme tu, abychom vám pomohli dosáhnout vašich cílů a splnit vaše ambice nejen v oblasti managementu.

Domů
Sdílet
Diskuse