Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. srpna 2023 11:30
Čas čtení 1:05
Vojtěch Vanda

Konec lásky: Britney Spears se údajně rozvádí se Samem Asgharim, v rukávu má nejlepší právničku Hollywoodu

Konec lásky: Britney Spears se údajně rozvádí se Samem Asgharim, v rukávu má nejlepší právničku Hollywoodu
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
OSOBNOSTI BRITNEY SPEARS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Z prostředí velkých amerických hvězd přichází zajímavá zpráva. Podle tamních bulvárních médií se bude zpěvačka Britney Spears po 14 měsících manželství rozvádět s manželem Samem Asgharim. K nabytí svobody jí má pomoci hollywoodský právní tým snů.

Vztah, který se jevil jako pohádkový, má údajně skončit. A důvod jeho konce je až bolestivě klasický. Podle informací TMZ měla velkou roli hrát nevěra ze strany známé zpěvačky. Zhruba před týdnem se proto mezi partnery rozhořel svár, který se dle nejnovějších informací přetavil v žádost o rozvod. 

Problém má však být ještě hlubší. Mezi párem to má vřít již několik měsíců a jejich hádky prý nezůstávají pouze u verbálních konfrontací. Situace nabobtnala do takových rozměrů, že Asghari již několik měsíců nebydlí se zpěvačkou v jednom domě a vrací se do něj pouze sporadicky.

Doporučeno
Lars von Trier hledá partnerku, novou múzu shání přes video na Instagramu Lars von Trier hledá partnerku, novou múzu shání přes video na Instagramu 17. srpna 2023 6:22

Přitom jejich vztah začal docela pohádkově. Pár se dal dohromady na jednom ze setů v roce 2016. Asghari tehdy dostal práci v týmu Spears, kde mezi nimi přeskočila jiskra. Od té doby měla být dvojice neoddělitelná. V září roku 2021 požádal osobní trenér a herec Spears o ruku, což se přetavilo v komorní sňatek v červnu 2022. Ale každá pohádka zřejmě někdy končí.

Spears vyrukuje s nekompromisní armádou právníků

A i když měl rozvod iniciovat právě Asghari, Spears dle informací serveru Variety rozhodně nenechá nic jen tak. U soudu ji budou zastupovat lidé, kteří vědí, co dělají.

V první řadě s ní půjde k soudu jedna z údajně nejlepších rozvodových právniček hollywoodských hvězd Laura Wasser, která by měla spolupracovat s právníkem Mathewem Rosengartem. Ten nebude Spears zastupovat poprvé. Pokud její život sleduješ, tak víš, že zpěvačku bývalý federální prokurátor „uvolnil“ z konzervatoria, které na ni uvalil její otec.

Doporučeno
Zpěvačka Tina: Nikdy bych nechtěla být slavná jako Justin Bieber. Miluji své soukromí a procházky v lese Zpěvačka Tina: Nikdy bych nechtěla být slavná jako Justin Bieber. Miluji své soukromí a procházky v lese 17. srpna 2023 6:00

Britney tehdy nemohla rozhodovat o ničem, tudíž i svatba s Asgharim by musela být schválena dohlížiteli. V listopadu roku 2021 se však jejímu právnickému týmu povedlo nabýt zpět její svéprávnost.

Domů
Sdílet
Diskuse