Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. srpna 2023 17:47
Čas čtení 0:39
Veronika Dlesková

Cardi B připravuje nové album. V rozhovoru prozradila, co všechno má v plánu

Cardi B připravuje nové album. V rozhovoru prozradila, co všechno má v plánu
Zdroj: TASR/AP
ZAHRANIČÍ CARDI B HUDBA RAP
Uložit Uložené

Americká rapperka přiblížila podrobnosti ke svému dlouho očekávanému albu. Cardi B nevydala desku od roku 2018. V plánu má ale i další projekty, které přesahují hranice hudby.

Cardi B v rozhovoru pro Vogue Mexíco y Latinoamérica prozradila, že se v současné době soustředí na práci na novém singlu, který pravděpodobně bude součástí dlouho očekávané desky. 

„Nebudu teď vydávat žádné další hudební spolupráce, chystám se pustit do světa svůj nový sólový singl,“ sdělila. „Pracuji na coveru a nápadech pro další desku, protože ta se určitě blíží,“ dodala zpěvačka. 

Doporučeno
Ashnikko vs. Burna Boy: Nevýrazná nuda i drsný vzkaz patriarchátu. Která deska je top a která flop? Ashnikko vs. Burna Boy: Nevýrazná nuda i drsný vzkaz patriarchátu. Která deska je top a která flop? 25. srpna 2023 13:00

Svoje debutové album Invasion of Privacy vydala rapperka v roce 2018 a od té doby se fanoušci těší na další desku. Cardi B se ale chce věnovat i jiným projektům než těm hudebním. „Mám plány i ve světě kinematografie. Ve skutečnosti chci dělat všechno, co můžu: módu, branding, chci to zvládnout všechno, zlato,“ vtipkuje Cardi B. 

Ačkoliv Cardi B od roku 2018 nevydala žádný sólový projekt, vypustila do světa několik hitů, jako třeba WAP z roku 2020 s americkou rapperkou Megan Thee Stallion. Mezi další její významné singly patří Up a Hot Shit.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Domů
Sdílet
Diskuse