Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2023 9:48
Čas čtení 0:25
Dominik Vetrák

Lákadlo jako Wednesday? Na Netflixu vyšel zábavný seriál One Piece, který binge watchneš za den

Lákadlo jako Wednesday? Na Netflixu vyšel zábavný seriál One Piece, který binge watchneš za den
FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložit Uložené

První série hraného seriálu One Piece podle legendární mangy a anime vyjde na Netflixu již 31. srpna. Sleduj poslední trailer.

Seriál One Piece bude dobrodružným, rodinně laděným příběhem s humorem, dávkou akce a potěší i milovnictvo nadpřirozených schopností ve fantasy světě.

Podle posledního traileru se můžeme těšit na bláznivý příběh, ještě bláznivější a netradiční postavy a spoustu bitev (nejen na moři). Hlavní postavou je Monkey D. Luffy, který se chce stát králem všech pirátů a nalézt magický předmět, takzvaný One Piece. Ten ukryl někdejší král pirátů Gol D. Roge.

Doporučeno
Nový John Wick s Gibsonem, ostrý Hřebejk i hororová pohádka pro dospělé tě čekají v září na VOD Nový John Wick s Gibsonem, ostrý Hřebejk i hororová pohádka pro dospělé tě čekají v září na VOD 30. srpna 2023 15:30

Legendární anime podle mangy One Piece vychází v hrané podobě již 31. srpna. Celá první série vyjde na Netflixu a podle prvních dojmů recenzentů je to minimálně mnohem lepší než netflixovská adaptace dalšího legendárního anime – Cowboy Bebop.

Domů
Sdílet
Diskuse