Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. září 2023 v 12:30
Čas čtení 0:30
refresher team

Kazmův film přepsal dějiny a míří do jejich propadliště. I tak ho vidělo 500 tisíc lidí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Celovečerní film ONEMANSHOW: The Movie se stal během srpna extrémně diskutovanou událostí, vzbudil nebývalou vlnu ohlasů a kontroverzí, dlouhá řada lidí ho miluje a také nenávidí.

Kazmův celovečerní debut vidělo za necelé tři týdny půl milionu diváků a divaček. Stal se po Avatar: The Way of Water a Barbie třetím snímkem, kterému se letos podařilo tuto hranici překonat.

Doporučeno
A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) A teď vážně. Je jedno, o čem Kazmův film je, tenhle hazard je i pro děti (Glosa) 16. srpna 2023 v 16:00

„Často se píše, že o film už není zájem a sály jsou prázdné, nicméně faktem je, že tři týdny v kuse je ONEMANSHOW: The Movie v čele žebříčku návštěvnosti a pro mnoho kin takříkajíc zachránil sezonu. Z hlediska návštěvnosti ho po třech týdnech promítání srovnáváme už jen s těmi nejúspěšnějšími globálními trháky, to hovoří za vše,“ dodává Martin Palán, ředitel distribuční společnosti Bontonfilm, která film do kin uvedla.

Doporučeno
Kazmova soutěž o miliony: Může jít o nekalou obchodní praktiku. Když se rozhodne, že ti peníze nedá, nepomůže ani žaloba Kazmova soutěž o miliony: Může jít o nekalou obchodní praktiku. Když se rozhodne, že ti peníze nedá, nepomůže ani žaloba 18. srpna 2023 v 13:58

Po obrovské vlně zájmu nicméně každý týden klesá zájem lidí, za třetí víkend od premiéry posbíral „pouze“ 30 tisíc diváků a divaček, a pomalu tak vyklízí kinosály zářijovým premiérám.

Domů
Sdílet
Diskuse