Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. září 2023 12:24
Čas čtení 0:43
Vincenc Novák

Elon Musk odhalil, že má jedenácté dítě. Jeho jméno tě překvapí

Elon Musk odhalil, že má jedenácté dítě. Jeho jméno tě překvapí
Zdroj: TASR/AP/Jae C. Hong
ZAHRANIČÍ ELON MUSK
Uložit Uložené

Miliardář se o svém potomkovi rozpovídal v nové biografii. Jeho existenci dosud držel v tajnosti.

Syna jménem Tau Techno Mechanicus Muskovi porodila jeho přítelkyně, kanadská umělkyně vystupující pod jménem Grimes, s níž má šéf společnosti Tesla celkem tři potomky. Již v roce 2020 přišel na svět syn jménem X Æ A-Xii. O rok později se prostřednictvím náhradní matky narodila dcera Exa Dark Sideræl Musk.

Musk a Grimes se společně poprvé na veřejnosti představili v roce 2018 na slavnostním večeru Met Gala. O tři roky později však partneři oznámil, že se „napůl rozešli“. 

Elon Musk má dalších deset dětí se třemi ženami. V listopadu 2021 přišla na svět dvojčata, jejichž matkou je manažerka společnosti Neuralink Shivon Zilis. „Opravdu chce, aby chytří lidé měli děti,“ uvedla v nové knize Zilis, která své dítě počala díky dárcovství spermatu.

Doporučeno
Musk nazval svoji transgender dceru komunistkou. Hádku s ní označil za jeden z nejbolestivějších okamžiků v životě Musk nazval svoji transgender dceru komunistkou. Hádku s ní označil za jeden z nejbolestivějších okamžiků v životě 1. září 2023 18:30

Jednou z Muskových dcer je také devatenáctiletá Vivian Jenna Wilson, která se svým otcem v loňském roce přerušila veškerou komunikaci poté, co úspěšně prošla tranzicí. Musk ji ve své biografii nazval komunistkou, která si myslí, že každý boháč je zlý.

Domů
Sdílet
Diskuse