Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. září 2023 v 12:46
Čas čtení 0:47
Tereza Šnajdrová

Skvělá zpráva pro všechny Swifties! Hledá se reportér*ka o zpěvačce Taylor Swift

Skvělá zpráva pro všechny Swifties! Hledá se reportér*ka o zpěvačce Taylor Swift
Zdroj: Wikimedia Commons/volně k použití
HUDBA TAYLOR SWIFT ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Tvoje láska k Taylor Swift se může proměnit ve full time job!

Swifties, zpozorněte! Magazín USA Today a noviny The Tennessean hledají reportéra či reportérku, jejichž full time jobem se stane psaní o populární zpěvačce Taylor Swift. No nezní to jako sen? Představ si, že tvojí jedinou prací by bylo psát o zpěvaččině kariéře, turné Eras a dalších věcech.

Doporučeno
Svět přišel o božského velikána. Zemřel Zeus, nejvyšší pes světa Svět přišel o božského velikána. Zemřel Zeus, nejvyšší pes světa 13. září 2023 v 11:58

„Fanouškovská základna Taylor Swift se rozrostla do nebývalých výšin, stejně jako dopad její hudby. Hledáme energického spisovatele, fotografa a profesionála pro sociální média, který dokáže stálým přísunem obsahu na různých platformách uhasit nepopíratelnou žízeň po všem, co se týká Taylor Swift. Hledáme novináře s hlasem – ale ne zaujatého –, schopného rychle informovat publikum prostřednictvím chytrého obsahu navrženého tak, aby vyhovoval čtenářům,“ píše se v inzerátu. 

Člověk, který tento job získá, bude muset být flexibilní, protože Taylor Swift v následujících měsících vyráží na turné po Jižní Americe, Asii, Austrálii a Evropě. Reportér*reportérka by měl*a pokrývat právě i tyto koncerty. 

Doporučeno
Taylor Swift láme rekordy. Její nový film v předprodejích překonal i Spider-Mana Taylor Swift láme rekordy. Její nový film v předprodejích překonal i Spider-Mana 2. září 2023 v 13:21

Co se kvalifikace týče, The USA Today Network chce někoho s minimálně pětiletou novinářskou praxí.

Zájemci a zájemkyně o tuto pozici pak budou muset vedení firmy zaslat jednostránkový až dvoustránkový životopis, motivační dopis s videem, ve kterém vysvětlí, jak by k této roli přistupovali, a čtyři až osm ukázek své práce. Hodně štěstí!

 
Domů
Sdílet
Diskuse