Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. září 2023 15:00
Čas čtení 3:13
Radim Šlechta

Millie Bobby Brown, Stephen King i jeho legendární předchůdce tě v říjnu rozsekají na VOD premiérách

Millie Bobby Brown, Stephen King i jeho legendární předchůdce tě v říjnu rozsekají na VOD premiérách
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO NOVÉ FILMY NOVÉ FILMY NA NETFLIXU NOVÉ SERIÁLY SKYSHOWTIME
Uložit Uložené

Vybrali jsme pro tebe nejzajímavější premiéry, které nás v říjnu čekají na VOD platformách. Doufáme, že miluješ horory, protože v říjnu jich bude spousta!

Po prázdninové odmlce a relativně vlažném září se můžeme v říjnu na streamovacích platformách těšit hned na několik zajímavých premiér filmů a seriálů. Na VOD služby míří adaptace jedné z nejslavnějších hororových povídek, nový Rick a Morty nebo třeba Stephen King. Jak je zkrátka v halloweenském měsíci zvykem, na své si přijdou zejména fans strašidelného žánru.

Doporučeno
Gillian Anderson v seriálu Akta X změnila celou generaci žen. Scully Effect není jenom teorie Gillian Anderson v seriálu Akta X změnila celou generaci žen. Scully Effect není jenom teorie 27. září 2023 11:00

Do highligtů jsme zařadili ty filmy a seriály, které mají na jednotlivých službách premiéru a dosud sis je nikde pustit nemohl*a. Recenze a tipy na nejnovější filmy v kinech si můžeš přečíst přímo tady.

Pád domu Usherů

Adaptace známé povídky mistra hororu Edgara Allana Poea míří 12. října na Netflix. Vypráví příběh dvou sourozenců, kteří se rozhodnou vybudovat rodinnou dynastii, aby se zajistili do budoucna. Jejich plán ale nevyjde tak, jak by si přáli, a kolem nich začnou záhadně umírat lidé.

Doporučeno
Seřadili jsme všechny díly Saw od nejhoršího po nejlepší. Hlasuj v anketě pro svého oblíbence Seřadili jsme všechny díly Saw od nejhoršího po nejlepší. Hlasuj v anketě pro svého oblíbence 26. září 2023 17:00

Seriálového zpracování klasického hororu se ujali Mike Flanagan a Michael Fimognari, kteří ti v minulosti přinesli například sérii The Haunting, děsivé příběhy o Domu na kopci a Záhadném sídle Bly. V minulém roce se na Netflixu objevil rovněž povedený seriál Půlnoční klub. Těšit se můžeš na tváře známé právě z těchto seriálů. V Pádu domu Usherů se objeví například Bruce Greenwood a Carla Gugino. Svou roli v něm odehraje také Mark Hamill, známý především jako Luke Skywalker ze série Star Wars.

Premiéra: 12. října 2023
Kde si seriál pustit: Netflix
Délka seriálu: 8 hodin (epizoda 60 minut)
Tvůrci: Mike Flanagan
Režie: Mike Flanagan, Michael Fimognari
Předloha: Edgar Allan Poe
Scénář: Mike Flanagan
Hrají: Bruce Greenwood, Carla Gugino, Mary McDonnell, Mark Hamill, Willa Fitzgerald, Carl Lumbly, Kate Siegel, Zach Gilford, Annabeth Gish, Samantha Sloya

Rick a Morty, 7. série

Největší génius ve vesmíru a jeho bázlivý vnuk jsou zpátky a přinesou ti novou dávku absurdního humoru. V polovině října odstartuje už sedmá série populárního seriálu Rick a Morty, která by měla představit nové herce v hlavních rolích poté, co se okolo Justina Roilanda objevily kauzy zneužívání a domácího násilí.

Rick and Morty
Zdroj: Adult Swim
Premiéra: 15. října 2023
Kde si seriál pustit: HBO Max
Délka seriálu: 3 hodiny 30 minut (epizoda 21 minut)
Tvůrci: Dan Harmon, Justin Roiland
Hudba: Ryan Elder
Hrají: Justin Roiland, Chris Parnell, Sarah Chalke, Spencer Grammer

Pet Sematary: Bloodlines

Juda Crandalla (Jackson White) chce opustit své rodné město, ale brání mu v tom temná tajemství okolo jeho rodinné historie. Ukazuje se, že je se svým rodným městem Ludlow spjatý více, než by si možná přál. Juda se musí spojit se svými přáteli z dětství a bojovat proti mystickému zlu.

Doporučeno
KVÍZ: Jaký film si dneska pustit? Odpověz na otázky a hned můžeš koukat v pohodlí domova KVÍZ: Jaký film si dneska pustit? Odpověz na otázky a hned můžeš koukat v pohodlí domova 22. září 2023 14:00

Adaptace jedné z nejznámějších knih Stephena Kinga přijde na Paramount+ na začátku letošního října. Vzhledem k tomu, že v Česku streamovací platforma neexistuje a filmy z její nabídky se z velké části objevují na SkyShowtime, se dá očekávat, že na této službě najdeš právě i nový Řbitov zvířátek. Do té doby ale, pokud si budeš chtít film pustit, budeš muset využít VPN.

Premiéra: 6. října 2023
Kde si film pustit: Paramount+ (v Česku SkyShowtime, případně použij VPN)
Délka filmu: Neuvedeno
Režie: Lindsey Beer
Předloha: Stephen King
Scénář: Lindsey Beer, Jeff Buhler
Hrají: Henry Thomas, Pam Grier, Natalie Alyn Lind, Jackson White, Forrest Goodluck, Jack Mulhern, Samantha Mathis, Glen Gould, Vincent Leclerc, Mabel Tyler, Karl Graboshas, John W. Lawson, Isabella LaBlanc
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse