Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2023 18:30
Čas čtení 0:42
Karolína Fejtová

Lil Yachty má nové diamantové grillz za více než 20 milionů korun

Lil Yachty má nové diamantové grillz za více než 20 milionů korun
Zdroj: Lil Yachty/Instagram
MÓDA HUDBA RAP
Uložit Uložené

Rapper Lil Yachty se ve čtvrtek na Instagramu pochlubil svým novým úsměvem, který ho stál milion dolarů (23,5 milionu korun). Tzv. „grillz“ (kamínky na zubech) si nechal udělat od Thomase Connelyho.

Lil Yachty ve svém příběhu na Instagramu sdílel fotku, na které se chlubí nejen svými novými grillz, ale také poukazuje na své další šperky. „V levém uchu 17 karátů, v zubech 16 karátů a prsten 22 karátů,“ napsal. Rapper má na horních stoličkách čtyři nové fazety (dvě na každé straně) v hodnotě 1 050 000 dolarů. Diamanty zdobící rapperův úsměv jsou z kalifornského klenotnictví Angel City Jewelers.

Doporučeno
Kontrafakt vyprodal další velký stadion. Odehraje tam velkolepou show, která v Praze stála přes 20 milionů Kontrafakt vyprodal další velký stadion. Odehraje tam velkolepou show, která v Praze stála přes 20 milionů 15. října 2023 9:33

Thomas Connelly, který má novou Yachtyho pýchu na svědomí, je také známý jako „Father of Diamond Dentistry“ (otec diamantové stomatologie). Fazety vytvářel například pro Cardi B, Offseta nebo Post Malona. Svou práci vždy sdílí na svém Instagramu, ta pro Lil Yachtyho nebyla výjimkou. Rapper Connellyho za tuto práci nazval „svým životním bratrem“.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Thomas Connelly, DDS (@connellydds)

Jak jsou fazety vyráběné? 

„Vybrousit do diamantů díry, aniž byste je zničili, je velmi obtížné. Na výrobu diamantu ve tvaru zubu potřebujete hodně materiálu. Například na šestikarátový špičák potřebujete 12karátovou surovou kostku, takže při výrobě vzniká spousta odpadu. Z toho diamantu mohly vzniknout tři nebo čtyři další diamanty,“ cituje Connellyho Complex.

Domů
Sdílet
Diskuse