Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. října 2023 11:12
Čas čtení 1:00
Vojtěch Vanda

Kanye West bude jen kousek od Česka. Rapper údajně chystá velkou show na jihu Evropy

Kanye West bude jen kousek od Česka. Rapper údajně chystá velkou show na jihu Evropy
Zdroj: TASR/AP
HUDBA ITÁLIE KANYE WEST RAP SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Rapoví fanoušci začínají čím dál častěji slyšet o možnosti releasu dalšího major alba. Kanye West se totiž znovu hlásí o slovo. A drop, jenž by se měl chystat, se prý neobejde bez velkých okázalostí – tentokrát však v Evropě.

Mnozí z nás se již nemohou dočkat nové hudby od Yeho, respektive Kanyeho Westa. Na internetu, respektive sociálních sítích, Redditu a dalších stránkách se již nějakou dobu diskutuje o releasu nového alba chicagské legendy, které vznikalo ve spolupráci s další legendou, Ty Dolla $ignem.

Tento drop by měla podle informací Complexu doprovodit velká akce v Evropě. A znovu půjde o Itálii. V srpnu zde uspořádal launch show ke své desce Utopia Westův svěřenec Travis Scott, při níž se i sám Ye objevil na pódiu. A s největší pravděpodobností se mu zde zalíbilo, jelikož se diskutuje o tom, že by launch show pro nové album uspořádal také v Itálii.

Podle Billboardu se uvažuje o akci 27. října, která má být uspořádána na severu Itálie v regionu Reggio Emilia v RCF Areně, jež pojme až 103 tisíc návštěvníků. Nicméně její stránky, na kterých byl například nedávno ohlášen koncert německé kapely Rammstein v červenci příštího roku, ani jiné oficiální zdroje tuto zprávu nepotvrzují.

Doporučeno
Uprostřed USA mluví tisíce lidí česky. „Jedí tu kolaches a tancují polku,“ říká Edita, která učila češtinu na nebraské univerzitě Uprostřed USA mluví tisíce lidí česky. „Jedí tu kolaches a tancují polku,“ říká Edita, která učila češtinu na nebraské univerzitě 23. dubna 2024 13:00

Complex každopádně dodal, že se jedná o čirou spekulaci a může to dopadnout i tak, že se z launch party v Itálii může stát online party na live streamu, podobně jak tomu bylo při releasu desky Donda. Magazín taktéž upozorňuje na to, že se jedná o největší Westův projekt od veřejného antisemitského vystoupení a kladného vyjadřování se o Adolfu Hitlerovi během rozhovoru s Alexem Jonesem.

Domů
Sdílet
Diskuse