Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. října 2023 10:05
Čas čtení 0:54
Lucie Kotvalová

„Byla jsem skoro alkoholička,“ svěřila se Adele. Teď už nepije, ale hrozně jí to chybí

„Byla jsem skoro alkoholička,“ svěřila se Adele. Teď už nepije, ale hrozně jí to chybí
Zdroj: Getty Images/Gareth Cattermole
OSOBNOSTI ADELE ALKOHOL OMEZOVÁNÍ ALKOHOLU
Uložit Uložené

Adele se na jednom ze svých vystoupení svěřila, že měla během svých dvaceti let silný problém s alkoholem.

Adele přestala pít alkohol. Svěřila se s tím minulý týden na jednom ze svých koncertů v Las Vegas, píše web CNN.

Jak je vidět na videu, které bylo publikované na sociální síti X, během show si povídala s jedním návštěvníkem koncertu, který zřejmě popíjel alkoholický nápoj a kterému popřála „na zdraví“.

Mezi řečí pak řekla, že již nějakou dobu nepije. A že jí to „připadá jako věčnost“. Následně doplnila, že její abstinence trvá asi tři a půl měsíce. O „věčnost“ se tedy tak úplně nejedná.

Byť důvod pro toto rozhodnutí nesdělila, svěřila se s následujícím: „Myslím tím, že jsem byla po většinu svých dvaceti let doslova hraniční alkoholička.“

Jak připomíná televize CNN, Adele již dříve komentovala svůj komplikovaný vztah k alkoholu. V roce 2021 řekla Oprah, že po rozvodu s podnikatelem Simonem Koneckým „pravděpodobně udržovala při životě alkoholový průmysl“.

Doporučeno
VIDEO: „Proč ho obtěžujete?“ Adele pozastavila koncert, aby se zastala fanouška VIDEO: „Proč ho obtěžujete?“ Adele pozastavila koncert, aby se zastala fanouška 28. srpna 2023 12:59

Byť by se tak mohlo zdát, že rozhodnutí abstinovat bude vnímat jako moudré, ve videu si stěžuje, že „je to nuda, panebože, je to nuda“ a že jí „to“, tedy zřejmě alkohol, „strašně chybí“. Svůj proslov pak zakončila doporučením, aby si návštěvník svou whisky užil.

„Velmi, velmi žárlím,“ vtipkovala – poměrně nevhodně, nutno říci.

Domů
Sdílet
Diskuse