Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2023 11:00
Čas čtení 4:07
Richard Balog

Toto je 12 nejlepších outfitů Timothého Chalameta. Inspiruj se stylem největší hvězdy filmového showbyznysu

Toto je 12 nejlepších outfitů Timothého Chalameta. Inspiruj se stylem největší hvězdy filmového showbyznysu
MÓDA MÓDA OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ TIMOTHÉE CHALAMET
Uložit Uložené

Připrav se na několik seriózních módních lekcí od sedmadvacetiletého rodáka z New Yorku, který patří mezi největší hvězdy showbyznysu.

Mužská móda zažívá svou chvíli na výsluní a žádná ze známých osobností nepředvádí lepší cit pro současný design než Timothée Chalamet.

Herec, který ztvárnil postavy ve známých filmech Deštivý den v New Yorku, Král či Duna, poprvé řekl, že je módním nadšencem, v roce 2018, ale sotva musel něco vysvětlovat – už tehdy bylo zřejmé, s jakou lehkostí se mladý umělec pohybuje ve všech oblastech od oblékání na červený koberec až po „inkognito“ módní momenty mimo práci.

Prohlédni si 12 nejlepších outfitů v podání hvězdného herce, které jsou od našich oblíbených módních domů a návrhářů, jako jsou například Celine, Louis Vuitton, Alexander McQueen, Prada nebo Haider Ackermann. Elegantní i městský styl oblékání Timothého Chalameta je velmi zajímavou inspirací zejména pro mladé muže.

Doporučeno
Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity Poznej podzimní módní trendy díky slevám v online obchodě Footshop. Ušetříš stovky korun a budeš mít skvělé outfity 24. října 2023 9:00

První módní záblesk před fotografy

Timothée Chalamet, Berluti
Zdroj: Frazer Harrison/Getty Images

Svůj první velký módní moment si Timothée Chalamet připravil na 90. ročník předávání Oscarů v roce 2018, kdy byl nominován v kategorii nejlepší herec za svůj výkon ve filmu Call Me by Your Name. Na možná nejslavnějším červeném koberci předstoupil před fotografy v bílém obleku ve velmi úzkém střihu z dílen módního domu Berluti, který doplnil o elegantního motýlka a poněkud netradičně o černé chelsea boots v lesklé kůži. 

Elegance, noblesa i nepřehlédnutelné modely

Timothée Chalamet, Louis Vuitton
Zdroj: Daniele Venturelli/WireImage

Toto je zatím jeden z nejpamátnějších módních momentů Timothého Chalameta, když přišel na předávání filmových cen Golden Globe v lednu 2019. Tehdy teprve třiadvacetiletý mladík předvedl na červeném koberci skvělý outfit od módního domu Louis Vuitton, který vytvořil zesnulý návrhář.

Černou košili bez límce doplnil o klasické oblekové kalhoty s puky v úzkém střihu a znovu nevynechal ani své oblíbené černé chelsea boots z lesklé kůže. Nejvýraznějším prvkem elegantní siluety byly popruhy s bohatým zdobením, které dodaly celému outfitu punc výjimečnosti. K tomuto nemůžeš mít výhrady.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse