Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2023 12:51
Čas čtení 0:56
Tereza Šnajdrová

OnlyFans modelka Amouranth bude mít vlastní pivo. Uvaří ho z jejích vaginálních šťáv

OnlyFans modelka Amouranth bude mít vlastní pivo. Uvaří ho z jejích vaginálních šťáv
Zdroj: Flickr/Umberto CagnazzoMcPierson/volně k použití
OSOBNOSTI ONLYFANS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Tohle pivečko bude jen pro opravdové fajnšmekry.

OnlyFans modelka a streamerka Amouranth prozradila, že by se na trhu již brzy mohlo objevit pivo vyrobené z jejích vaginálních šťáv. Ke spolupráci ji oslovila jedna polská pivní společnost, která chce k uvaření nové speciální příchuti použít modelčin vaginální stěr. Dal*a by sis takové pivečko?

Doporučeno
Rytmus o OnlyFans: Kdybych měl dceru, která fotí svoji p**u, tak bych si řekl, že jsem selhal ve výchově Rytmus o OnlyFans: Kdybych měl dceru, která fotí svoji p**u, tak bych si řekl, že jsem selhal ve výchově 27. října 2023 9:55

Amouranth je známá tím, že svým fanouškům a fanynkám prodává téměř vše. Od prdů ve sklenici až po vodu, v níž se koupala. Nyní by však ráda přišla s pivem, které asi nebude po chuti úplně všem. V rozhovoru pro Dexerto uvedla, že ji ke spolupráci oslovil sám polský pivovar The Order Of Yoni a ona na tuto nabídku s nadšením přikývla. 

„Chtějí, abych jim poslala své vaginální kvasinky,“ řekla modelka a streamerka. „V podstatě si udělám výtěr svých šťáv a pošlu jim ho,“ dodala. 

Podle webu společnosti The Order Of Yoni se však pivo nebude vyrábět z jejích kvasinek, ale laktobacilů. „Gynekolog odebere modelce vaginální stěr. Ten se pak odveze do laboratoře, kde jsou bakterie izolovány, vyčištěny, analyzovány a namnoženy. Na konci procesu se bakterie použijí k výrobě čisté kyseliny mléčné, která se přidává do piva Yoni,“ píše se na webu společnosti. 

Anketa:
Dal*a by sis pivko uvařené touto nezvyklou cestou?
Jo, zkusit se má všechno!
Ehm, ne, jste normální?
Jo, zkusit se má všechno!
30 %
Ehm, ne, jste normální?
70 %

Amouranth je ze spolupráce nadšená. Je přesvědčená o tom, že si pivo koupí spousta lidí, ale zda ho skutečně budou pít, to už není jisté. 

Domů
Sdílet
Diskuse