Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. listopadu 2023 12:07
Čas čtení 0:45
Vojtěch Vanda

Ozzy Osbourne se ženou šli na Halloween za Kanyeho Westa a Biancu Censori. Nechyběl ani slavný polštář

Ozzy Osbourne se ženou šli na Halloween za Kanyeho Westa a Biancu Censori. Nechyběl ani slavný polštář
Zdroj: Flickr/Focka/volně k užití
OSOBNOSTI HALLOWEEN KANYE WEST
Uložit Uložené

Zahraniční média mluví o jednom z nejdivočejších kostýmů, které na sebe slavný pár kdy vzal.

Asi nikdo nečekal, že čtyřiasedmdesátiletý Ozzy se svou o tři roky mladší manželkou vytáhnou na oslavy letošního Halloweenu takové eso. Sharon Osbourne vyšla do společnosti s odhalenou hrudí, kterou kryla jen polštářem. Ozzy byl od hlavy k patě zahalen v černé.

Do puntíku vyladěný kostým

Například Sharon úplně odhodila svůj stud a rozhodla se, že styl o 43 let mladší Censori napodobí do puntíku. Lidé kostým rozpoznali okamžitě, jelikož Censori měla na sobě tento outfit v době, kdy s Westem navštívili Itálii. Tehdy se kolem páru strhla nevole nejen kvůli jejich způsobu oblékání, ale také kvůli podivnému chování na lodi v Benátkách. Manželům dokonce hrozilo vězení za veřejné pobuřování.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne)

Podle webu People na sebe Sharon Osbourne podobně jako Censori vzala tělové punčochové kalhoty, průhledné podpatky, červený lak na nehty a fialový polštář, který si tiskla na svou odhalenou hruď. Ozzy se zase „zakuklil“ do černého oufitu z černého bomberu, volných kalhot a obličej si zakryl brýlemi a kapucí. Ti, kteří rodinu známého metalisty sledují, však věděli dopředu, že se tak stane, jelikož dvojice ohlásila svůj záměr v podcastu The Osbournes Podcast.

Doporučeno
Šťastný Halloween: Toto je 10 family friendly hororů, které si můžeš pustit i s malými sourozenci Šťastný Halloween: Toto je 10 family friendly hororů, které si můžeš pustit i s malými sourozenci 31. října 2023 13:00
Domů
Sdílet
Diskuse