Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. listopadu 2023 13:24
Čas čtení 0:53
Lukáš Čelka

Mark Zuckerberg se při MMA tréninku vážně zranil. Jak to ovlivní očekávaný zápas s Elonem Muskem?

Mark Zuckerberg se při MMA tréninku vážně zranil. Jak to ovlivní očekávaný zápas s Elonem Muskem?
Zdroj: TASR/AP
OSOBNOSTI BOJOVÉ SPORTY MARK ZUCKERBERG MMA
Uložit Uložené

MMA zápas, který měl šéf společnosti Meta naplánovaný na začátek roku 2024, se odkládá.

Mark Zuckerberg se vážně zranil během sparingového tréninku. Kvůli zranění musí přeložit svůj plánovaný MMA zápas, který se měl odehrát už začátkem příštího roku, informuje portál LadBible.

Doporučeno
Měl rakovinu varlat, vážil 49 kilo a doktoři mu dávali tři měsíce života. „Chci být světovým šampionem,“ říká bojovník z Oktagonu Měl rakovinu varlat, vážil 49 kilo a doktoři mu dávali tři měsíce života. „Chci být světovým šampionem,“ říká bojovník z Oktagonu 3. listopadu 2023 6:00

„Při sparingu jsem si přetrhl přední zkřížený vaz v koleni. Právě jsem po operaci, v jejímž rámci mi udělali jeho plastiku. Jsem vděčný za tým lékařů, který se o mě staral,“ napsal ředitel společnosti Meta s tím, že kvůli zranění bude muset odložit plánovaný MMA zápas. Dodal však, že se na něj „stále těší“.

Přestože dodnes není jasné, proti komu se měl na začátku roku Zuckerberg postavit, spekulovalo se, že by to mohl být právě jeho největší rival Elon Musk. Ještě v červnu si totiž oba vyměňovali na sociální síti provokační zprávy ohledně společného zápasu. Musk na Twitteru napsal, že by se šel poprat do klece, na což mu ředitel společnosti Meta odpověděl: „Pošli mi polohu.“

Operace čeká i Elona Muska

Když Elon Musk řekl Zuckerbegovi, že před zápasem potřebuje absolvovat operaci zad, ředitel společnosti Meta se mu vysmál. „Elon termín nepotvrdil, pak říká, že potřebuje operaci, a teď místo toho navrhuje trénink na mé zahradě,“ kritizoval ještě v srpnu komunikaci s Muskem.


Majitel firmy Tesla Elon Musk v té době oznámil, že potřebuje operaci kvůli problému s pravou lopatkou, ze které se bude zotavovat několik měsíců. Kolik měsíců se ale nyní bude zotavovat Mark Zuckerberg, není jisté.

Domů
Sdílet
Diskuse