Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2023 v 13:50
Čas čtení 0:57
Vincenc Novák

FOTO: Velký obývák, moderní kuchyně i obří bazén. Takto to vypadá v domě Big Brothera!

FOTO: Velký obývák, moderní kuchyně i obří bazén. Takto to vypadá v domě Big Brothera!
Zdroj: TV Nova
GALERIE ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Již v pondělí startuje česko-slovenská verze jedné z nejslavnějších reality show na světě. Šestnáct odvážlivců se zabydlí v luxusním domě, kde budou bez jakéhokoli kontaktu se světem plnit úkoly pod dohledem kamer.

V domě Big Brothera už je vše připravené na příchod spolubydlících. Soutěžící se mohou těšit na plně zařízený a vybavený dům plný luxusu, který zaujímá plochu 350 metrů čtverečních. Součástí domu je prostorný obývací pokoj, plně vybavená moderní kuchyně a jídelna, kde má každý ze spolubydlících k dispozici židli u velkého společného stolu.

Doporučeno
„Zničilo mi to život,“ říká účastník reality show Love Is Blind. Málem skončil na ulici „Zničilo mi to život,“ říká účastník reality show Love Is Blind. Málem skončil na ulici 8. srpna 2023 v 16:16

Důležitou místností je také velká společná ložnice, kde budou spolubydlící společně nocovat. Jedna postel se nachází v samostatném prostoru odděleném skleněnou stěnou. Ta je určena pro pána domu, který kromě této výhody bude moci využívat také samostatnou koupelnu. Ostatní soutěžící se musí spokojit s jednou společnou koupelnou. 

Dům Big Brothera obsahuje také lázně s velkým bazénem či posilovnu. Důležitým místem je zpovědnice, prostor, ve kterém si dotyčný spolubydlící bude moci promluvit s Big Brotherem o samotě. Jediným venkovním místem je dvorek s lehátky, altánem a samostatným posezením. V domě soutěžící najdou také tajnou a skrytou místnost. Její účel však odhalí až samotná show.

Největší sociální experiment

Reality show Big Brother je největším sociálním experimentem svého druhu. Soutěžící v domě stráví dva měsíce, během kterých budou mít zakázaný kontakt s vnějším světem. Po dobu svého pobytu nepřijdou do kontaktu s nikým zvenčí, a to dokonce ani se členy štábu. 

Doporučeno
Big Brother v Česku začne v listopadu. Známe počet soutěžících a přesné datum prvního dílu Big Brother v Česku začne v listopadu. Známe počet soutěžících a přesné datum prvního dílu 17. října 2023 v 9:57

Součástí show je také speciální mobilní aplikace, pomocí které mohou diváci ovlivňovat dění v domě a pomáhat Big Brotherovi rozhodnout o tom, kdo bude během pravidelných sobotních přímých přenosů z domu vystěhován. 

Podívej se, jak to v domě Big Brothera vypadá.

Jídelna a obývák.Koupelna KoupelnaZpovědnice
Zobrazit galerii
(14)
Domů
Sdílet
Diskuse