Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2023 10:02
Čas čtení 0:47
Ondřej Mrázek

Big Brother se vrací do Česka. Nová dávka bizárů a emocí dorazí už v pondělí večer

Big Brother se vrací do Česka. Nová dávka bizárů a emocí dorazí už v pondělí večer
Zdroj: TV Nova
FILMY A SERIÁLY SEX SOUTĚŽ VOYO
Uložit Uložené

Po 18 letech se na televizní obrazovky vrací známá reality show. Na co nového se můžeš těšit?

Po úspěšném Love Islandu má pro tebe televize Nova (potažmo slovenská Markíza a streamovací platforma Voyo) připravenou parádní alternativu, která ukojí tvoji touhu po reality show bizárech. Do Česka se totiž po dlouhých 18 letech vrací slavný Big Brother, jehož nová verze přináší hned řadu změn.

Čeká tě uzavřený dům plný kamer, v němž bude 16 soutěžících na devět týdnů zavřeno, přičemž se budou snažit získávat nejen vliv mezi ostatními ve vile, ale taky sympatie od televizních diváků. Tentokrát se hraje o dva a půl milionu korun (100 tisíc eur) a jednotliví účastníci budou vyřazováni na základě diváckého hlasování pomocí oficiální appky.

Kromě toho je pak novinkou pozice tzv. „pána domu“, kterou v daný čas může pokaždé držet jen jeden člověk a pojí se s ní řada výhod. Například vlastníce ložnice, kde je na rozdíl od zbytku domu relativní soukromí. Nechybí pak samozřejmě ani tradiční zpovědnice, kam se soutěžící budou chodit bavit se štábem.

Big Brother otevře své dveře už 13. listopadu livestreamem na platformě Voyo mezi 16:00–18:00, na televizní obrazovky pak jednotlivé epizody dorazí vždy s denním zpožděním. Vyřazování připadá na soboty. Moderování se zhostí Míra Hejda, což je shodou okolností manžel Zorky Hejdové, moderátorky Love Islandu.

Anketa:
Budeš koukat na Big Brother?
Jasně, už se nemůžu dočkat!
Uvidím, možná dám pár dílů.
Nezájem.
Jasně, už se nemůžu dočkat!
33 %
97 Hlasů
Uvidím, možná dám pár dílů.
30 %
89 Hlasů
Nezájem.
37 %
110 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse