Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. listopadu 2023 11:49
Čas čtení 0:52
Ondřej Mrázek

Blízký přítel Willa Smithe prohlásil, že ho nachytal při sexu s kolegou. Jak slavný herec reagoval?

Blízký přítel Willa Smithe prohlásil, že ho nachytal při sexu s kolegou. Jak slavný herec reagoval?
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI WILL SMITH
Uložit Uložené

Smolař Will Smith má na krku další kontroverzní kauzu.

Od nechvalně proslulé fackovačky na Oscarech snad nemá slavný americký herec klid. Neuplyne týden, aniž by o něm nebo o jeho manželce na internetu nevyšla nová, povětšinou citlivá informace. Situace je pro známého herce o to horší, že některé detaily vypouští do éteru samotná Jada Pinkett-Smith. Jako když například nedávno uvedla, že vůbec nechápala, proč ji Smith na Oscarech bránil, když už roky nejsou „opravdoví manželé“.

Doporučeno
The Rock jako nabušený prezident? Ano, přeje si americká veřejnost. Herec má pro ni jasnou odpověď The Rock jako nabušený prezident? Ano, přeje si americká veřejnost. Herec má pro ni jasnou odpověď 10. listopadu 2023 12:20

Nejnovější kauzu pak bohužel spustil další člověk z hercova blízkého okolí. Brother Bilaal, bývalý asistent a blízký přítel Smithe, prohlásil, že jej načapal při sexu s kolegou Duanem Martinem ze seriálu Fresh Prince. Video s rozhovorem se začalo na sociálních sítích šířit rychlostí požáru a reakce samotného Smithe na sebe nenechala dlouho čekat.

Mluvčí Smithe v úterním prohlášení pro bulvární server TMZ trval na tom, že celý příběh je zcela smyšlený a herec, který s Duanem spolupracoval na několika projektech včetně seriálu Fresh Prince, zvažuje právní kroky. To později potvrdila i jeho manželka Jada. Ta mimochodem nedávno taktéž uvedla, že na vztahu se Smithem stále tvrdě pracují, údajně se hluboce milují, ale je to komplikované. Will má v téhle otázce nicméně jasno. S Jadou prý plánuje zůstat „až do konce života“.

Domů
Sdílet
Diskuse