Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti DM.
22. listopadu 2023 10:00
Čas čtení 1:05
Sponzorovaný obsah

Na eventu dm drogerie vystoupili umělci a TikTok tvůrci z 10 zemí. Vznikl unikátní obraz i make-up

Na eventu dm drogerie vystoupili umělci a TikTok tvůrci z 10 zemí. Vznikl unikátní obraz i make-up
Zdroj: dm drogerie
KULTURA KULTURNÍ AKCE
Uložit Uložené

Během mezinárodního eventu PRESS PLAY FOR COLOUR vytvářeli influenceři a umělci neotřelá umělecká díla – jak na plátně, tak na obličeji.

Barvy určují náladu, vyvolávají různé pocity a dokážou inspirovat. O tom se přesvědčili účastníci mezinárodního eventu, který drogerie dm uspořádala 12. 10. 2023 v Praze. Součástí akce, která se nesla v duchu hesla PRESS PLAY FOR COLOUR, bylo vystoupení umělců a TikTok tvůrců z celkem deseti zemí, ve kterých dm působí. Ti společně vytvořili několik pestrých a kreativních líčení a uměleckých projektů.

Mladí umělci a umělkyně ukázali, že svět není černobílý

Za dm Česko spojily síly umělkyně Tereza Kovandová a beauty influencerka Natálie Hefnerová. Vedle barevného obrazu inspirovaného mořem a korály tak vznikl i odvážný make-up look. Vše za použití barev a kosmetických produktů značek essence, Catrice, s-he colour&style a trend !t up.

„Společnost dm se tento rok snaží připomenout, že svět není jen černobílý. Nyní jsme spojili síly s mladými umělci a umělkyněmi. Ti mohou inspirovat nejen svou tvorbou, ale hlavně životními postoji, touhou vystoupit z davu, odvázat se a jednoduše se nebát přenést barvy nejen do svého života, ale také do kosmetické rutiny,“ říká Jiří Peroutka, manažer komunikace dm.

dm drogerie
Zdroj: dm drogerie

Event mohli zájemci sledovat odkudkoliv

Event byl pojat jako interaktivní, jeho součástí bylo živé vysílání dmLIVE. Prostřednictvím přímého přenosu se sledující mohli seznámit s influencery a produkty. Zájemci mohli vše sledovat také na sociálních sítích Instagram a TikTok. Program doplnil také koncert skupiny Lake Malawi.

Vrcholem večera pak bylo spuštění nových kanálů TikTok společnosti dm v Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, Severní Makedonii, na Slovensku, ve Slovinsku a v Maďarsku.

Společnost dm na svých kanálech sdílí především krátké klipy s tipy na líčení, hacky do domácnosti i produktové novinky. Popularita sítě přitom neustále roste. Nyní má tiktokový profil @dm_cesko přes 35 tisíc sledujících.

dm drogerie
Zdroj: dm drogerie
Domů
Sdílet
Diskuse