Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. listopadu 2023 13:04
Čas čtení 0:35
Anna Koucká

Když to vyprodáte, dám „chcaní live“. Adam Mišík láká na Banger v Roxy

Když to vyprodáte, dám  „chcaní live“. Adam Mišík láká na Banger v Roxy
Zdroj: Bontonfilm/Lukáš Černoch
HUDBA ADAM MIŠÍK
Uložit Uložené

Adam Mišík předvádí velmi kreativní formu propagace. Na svém TikToku uvedl, že když se vyprodá jeho koncert, živě předvede ikonický song z filmu Banger.

„Když vyprodáme Roxy, tak dám tohle live,“ sdílel Mišík na svém TikToku. Na videu hraje v doprovodu song z filmu Banger s textem „všechny do jednoho z vás bych pochcal“. 

Podle komentářů se zdá, že marketingová strategie Mišíkovi funguje. „Jestli bude live chcaní, tak okamžitě kupuju lístky, už včera bylo pozdě,“ píše jeden z uživatelů. „Tak kvůli tomuhle bengru kupuju,“ píše další. 

Doporučeno
RECENZE: Banger s Mišíkem a Barracudou má potenciál stát se fenoménem RECENZE: Banger s Mišíkem a Barracudou má potenciál stát se fenoménem 14. července 2022 7:00

Loni na jaře Mišík vystoupil v pražském Lucerna Music baru. „Koncert v Lucerně byl nezapomenutelný zážitek, a proto jsme si s kapelou řekli, že to musíme zopakovat a udělat to tentokrát ještě větší! Pojďme zbořit Roxy a oslavit tak společně deset let mé hudební kariéry,“ láká zpěvák na svůj další velký koncert. Zda se klub 1. února příštího roku vyprodá, ještě není jasné. Momentálně se ale zdá, že má Mišík dobře našlápnuto, protože už z prodeje zmizely VIP vstupenky.

@adammisikofficial

Muj život RN 🌪️😂😂😂

♬ původní zvuk - Bipolar Toler
Domů
Sdílet
Diskuse