Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. prosince 2023 10:52
Čas čtení 0:46
Karolína Fejtová

„Veselé Vánoce, ty mrcho nevěrná!“ Hvězda Sám doma se dočkala hvězdy na chodníku slávy

„Veselé Vánoce, ty mrcho nevěrná!“ Hvězda Sám doma se dočkala hvězdy na chodníku slávy
Zdroj: 20th Century Studios
OSOBNOSTI ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Macaulay Culkin, který si ve filmu Sám doma zahrál hlavní postavu Kevina, má na Hollywoodském chodníku slávy svou pěticípou hvězdu. Shledal se i se svou filmovou matkou, herečkou Catherine O'Hara.

43letý herec se stal 2765. celebritou, která dostala své místo na nejznámějším hollywoodském chodníku. Při této příležitosti ho doprovázela jeho manželka Brenda Song.

Doporučeno
KVÍZ: „Maminka mě utřela lopuchem. Byla tam beruška.“ Poznáš hlášky z českých filmů? KVÍZ: „Maminka mě utřela lopuchem. Byla tam beruška.“ Poznáš hlášky z českých filmů? 1. prosince 2023 8:00

„Chtěl bych poděkovat Brendě. Jsi naprosto všechno. Jsi můj šampion, jsi jediný člověk, který ze mě má dnes větší radost než já. Nejenže jsi nejlepší žena, jakou jsem kdy poznal, ale jsi i nejlepší člověk, jakého jsem kdy poznal. Po narození našich dvou kluků ses stala jedním z mých tří nejoblíbenějších lidí. Miluju tě,“ uvedl ve své děkovné řeči. 

V rozhovorech pro média později zavtipkoval: „Je to pro mě důležitější v souvislosti s tím, že jsem otec. Jako, víte, líbí se mi ten fakt, že se na to moje děti můžou jít podívat a dívat se, jak na to čůrá pes.“ Ceremoniálu se zúčastnila i Catherine O'Hara, která si v Sám doma zahrála Kevinovu matku. 

Domů
Sdílet
Diskuse