Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2023 14:13
Čas čtení 0:58
Ondřej Mrázek

Herní PUBG jako film? Známý režisér spojil síly s hvězdou Squid Game a natočil akční pecku

Herní PUBG jako film? Známý režisér spojil síly s hvězdou Squid Game a natočil akční pecku
Zdroj: Krafton
TECH NEJLEPŠÍ HRY
Uložit Uložené

Režisér filmů Vyproštění a Vyproštění 2 Sam Hargrave přivedl svět PUBG k životu v působivém osmiminutovém akčním filmu na oslavu nového, dosud největšího herního bojiště, které se hráčům představí s příchodem nového patche.

Herní hit PUBG: BATTLEGROUNDS se čerstvě dočkal nového updatu s označením 27.1, který do hry přináší řadu novinek, vylepšení a především zbrusu nové a doposud největší bojiště RONDO, známé také jako Grounds of Honor.

Doporučeno
GTA není hra, GTA je život. Na jaké skutečné momenty z Floridy odkazuje nový trailer? GTA není hra, GTA je život. Na jaké skutečné momenty z Floridy odkazuje nový trailer? 6. prosince 2023 13:36

Tahle parádní nová mapa s rozměrem osm krát osm nabídne hráčům jedinečnou atmosféru, dvě různorodé sekce a hlavní nové příležitosti k inovaci ve strategii a práci s herními prvky. Vedle známého „přistaň, posbírej a přežij“ tě tak čeká i svěží příběh spolu s napínavým a dynamickým zážitkem v novém rozmanitém prostředí.

Doprovodný filmeček a odměny pro hráče

Aby toho pak nebylo málo, rozhodli se tvůrci tento update doprovodit také velkolepým akčním kraťasem v režii Sama Hargravea, bývalého kaskadéra a v současnosti režiséra akčních pecek Vyproštění a Vyproštění 2 od Netflixu. Hlavní role ve zhruba osmiminutovém snímku si pak zahráli Daniel Wu (Tomb Raider) a Lee Jung-Jae (Squid Game), kteří si to v tomhle hektickém bitevním videu pořádně rozdali.

To ale není jediný dárek pro fanoušky hry. Na oslavu vydání mapy RONDO se aktivoval taky nový Survival Pass: RONDO, který přinese přepracovaný systém odměn s různými druhy nových věcí, jako jsou třeba měna G-Coin, nová schémata, bedny přeživších nebo žetony řemeslníků. K dispozici jsou i skiny vycházející právě z nového krátkometrážního snímku.

Pro PC hráče jsou tyto předměty k dispozici do 6. března 2024, pro hráče na konzolích, kteří si na spuštění updatu budou muset počkat do 14. prosince, jsou pak odměny aktivní do 14. března 2024. Více informací naleznete na webu.

Domů
Sdílet
Diskuse