Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. prosince 2023 7:00
Čas čtení 0:30
Aneta Gospičová

Rytmus dělal krupiéra mafiánům. Slavný rapper zavzpomínal na 90. léta

ZAJÍMAVOSTI RYTMUS
Uložit Uložené

Rytmus pracoval v 90. letech jako krupiér. Tehdy poznal i lidi z mafiánského prostředí.

Patrik Vrbovský alias Rytmus se v únoru objeví ve filmu Rudolfa Biermanna Válka policajtů, kde ztvární mafiána. Slavnostní premiéra filmu je plánována na 27. ledna 2024 v Košicích, později bude uveden i do českých kin.

V rozhovoru pro Plus jeden deň známý rapper vzpomíná na svůj život během 90. let a práci krupiéra, při které se setkal s několika postavami z mafiánského prostředí.

Doporučeno
Eminem a Juice WRLD rapují v novém bangeru o závislosti na drogách. Poslechni si jejich společný track Eminem a Juice WRLD rapují v novém bangeru o závislosti na drogách. Poslechni si jejich společný track 17. prosince 2023 16:05

Podle Rytmuse šlo například o Jozefa Svobodu, který byl svého času jedním ze 30 nejbohatších Slováků a spolupracoval s Josefem Surovčíkem či gangem takáčovců. Josefa Svobodu zastřelili na ulici 17 ranami.

V interview dále vzpomíná i na Vilka Černého, který patřil do skupiny sýkorovců. Kromě práce krupiéra chodil členům podsvětí i zpívat. „Hrál jsem všem. Od vagabundů až po politiky, komukoli,“ objasnil rapper.

Rytmus Vojna Policajtov
Zdroj: CinemArt SK
Domů
Sdílet
Diskuse