Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. prosince 2023 16:05
Čas čtení 0:37
Karolína Fejtová

Eminem a Juice WRLD rapují v novém bangeru o závislosti na drogách. Poslechni si jejich společný track

Eminem a Juice WRLD rapují v novém bangeru o závislosti na drogách. Poslechni si jejich společný track
Zdroj: Getty Images/Kevin Winter
HUDBA EMINEM RAP
Uložit Uložené

V sobotu vyšla nejnovější písnička rappera a držitele Grammy Juice WRLDa, který roku 2019 zemřel na předávkování drogami. Na písničce Lace it se podíleli i Eminem a Benny Blanco.

Skladba Lace it nabízí vhled do problematiky závislosti na drogách. Vlastní zkušenosti tam sdělují jak Juice WRLD, tak i Eminem. Juice ve své sloce rapuje o užívání prášků proti bolesti a dalších léků. Juice, vlastním jménem Jarad Anthony Higgins, ve svých 21 letech zemřel právě na předávkování drogami, a to v roce 2019. 

Doporučeno
Můj vibe je komplexní jako sám život. První beaty jsem kámošům pouštěl z Nokie 6300, říká Pospo Můj vibe je komplexní jako sám život. První beaty jsem kámošům pouštěl z Nokie 6300, říká Pospo 16. prosince 2023 15:07

Eminem, který svůj příběh v písničce sdílí také, se v jedné z epizod podcastu Paula Rosenberga svěřil s bojem se závislostí na prášcích na předpis a podrobně popsal své téměř smrtelné předávkování v roce 2007. „Trvalo to dlouho, než můj mozek začal znovu fungovat,“ svěřil se. Ve skladbě rapuje: „Nejdřív si dáš extázi, postupně se to zhoršuje (...). Probudíš se a všechno tě bolí, řítíš se dolů.“

Písnička Lace it pochází z Juiceova připravovaného a posledního alba The Party Never Ends. Lil Bibby, který je zakladatelem Juiceova vydavatelství Grade A Productions, fanouškům řekl, že chce, aby lidé brali album jako oslavu. Písničku si poslechni tady.

Domů
Sdílet
Diskuse