Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. ledna 2024 12:59
Čas čtení 0:59
Ilona Hobzová

Top Gun 3: Podle posledních zpráv už se pracuje na scénáři, budeme si ale muset počkat

Top Gun 3: Podle posledních zpráv už se pracuje na scénáři, budeme si ale muset počkat
Zdroj: Paramount Pictures
ZAHRANIČÍ FILM TOM CRUISE
Uložit Uložené

Kdy zase Pete „Maverick“ Mitchell v podání Toma Cruise vzlétne?

Společnost Paramount doufá, že se jí podaří znovu natankovat palivo pro třetí film ze slavné série Top Gun. The Hollywood Reporter uvedl, že podle posledních zpráv už spoluautor předchozího filmu Top Gun: Maverick (2022) Ehren Kruger píše scénář k novému dílu. K režii by se měl podle zdrojů vrátit Joe Kosinski.

Doporučeno
VIDEO: „Velké příběhy obyčejných lidí.“ Do kin míří film Sucho od Bohdana Slámy  VIDEO: „Velké příběhy obyčejných lidí.“ Do kin míří film Sucho od Bohdana Slámy 12. ledna 2024 9:29

O Kurgerově účasti na projektu jako první informoval server Puck. Záměrem je znovu spojit Toma Cruise s dalšími hereckými hvězdami Milesem Tellerem a Glenem Powellem.

Zpráva o pokračování hitu Top Gun přišla poté, co společnost Warner Bros. Discovery oznámila, že Cruise s ní podepsal smlouvu, ovšem neexkluzivní. Vypadá to totiž, že v následující době bude mít ještě plno práce u Paramountu. Herec pro společnost v současné době natáčí Mission: Impossible 8. Na pokračování Top Gun se podle The Hollywood Reporter v tichosti pracuje už od podzimu. Sama produkční společnost se nevyjádřila.

Film Top Gun: Maverick v roce 2022 válcoval pokladny kin. Celosvětově vydělal 1,5 miliardy dolarů a podle oscarového režiséra Stevena Spielberga se Cruise výrazně zasloužil na záchraně byznysu kin, který byl zmítán pandemií koronaviru. Snímek následoval desítky let po filmu Top Gun Tonyho Scotta z roku 1986, díky kterému se Cruise etabloval coby vycházející filmová hvězda.

Doporučeno
Top Gun: Maverick překonal Titanic. Je sedmým nejvýdělečnějším filmem historie Top Gun: Maverick překonal Titanic. Je sedmým nejvýdělečnějším filmem historie 7. srpna 2022 20:02

Fanoušci a fanynky si ale na pokračování oblíbeného hitu o letci budou rozhodně muset počkat. Práce na pokračování Mission: Impossible Cruise zaměstná přinejmenším do premiéry, která je v současnosti stanovena na květen 2025. 

Domů
Sdílet
Diskuse