Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. ledna 2024 6:50
Čas čtení 0:37
Vincenc Novák

Jason Momoa nemá po rozvodu kde bydlet? „Nemám dům, ale bezdomovec nejsem,“ říká slavný herec

Jason Momoa nemá po rozvodu kde bydlet? „Nemám dům, ale bezdomovec nejsem,“ říká slavný herec
Zdroj: Getty Images/Mike Coppola/Filmmagic
FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložit Uložené

Americký herec a představitel postavy Aquamana, Jason Momoa, se rozpovídal o své životní situaci poté, co se rozvedl s herečkou Lisou Bonet. Dříve zmínil, že nemá kde bydlet, teď však svá slova dovysvětlil.

Pár se sice rozešel již v lednu roku 2022, rozvod se však konal až na začátku ledna. Oba bývalí manželé se údajně dohodli, že budou společně pečovat o své dvě děti. 

V rozhovoru pro web ET online 44letý Momoa s menší nadsázkou nejprve uvedl, že nemá kde bydlet. „Brácho, já teď nemám ani domov,“ řekl s tím, že se vydal na Nový Zéland, aby zde začal natáčet film Minecraft. Titulky magazínů následně naznačovaly, že se ze slavného herce stal kvůli rozvodu bezdomovec.

Doporučeno
Je toto konec Aquamana? Jason Momoa má pro fanoušky špatnou zprávu Je toto konec Aquamana? Jason Momoa má pro fanoušky špatnou zprávu 16. prosince 2023 13:00

Momoa však na akci k dokumentárnímu filmu Common Ground v Beverly Hills řekl reportérovi magazínu People, že tomu tak není. „Nemám dům, ale bezdomovec nejsem,“ řekl herec. Podle svých slov nejvíce času při práci na cestách tráví v přívěsu, ve kterém spí ve spacáku, a navzdory hektickému programu doufá, že se mu podaří „zpomalit“.

„Ještě jsem si nikdy nekoupil dům, takže se těším, až si ho jednoho dne koupím a budu spát na polštáři,“ žertoval. 

Domů
Sdílet
Diskuse