Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. února 2024 13:06
Čas čtení 0:48
Monika Růžičková

FOTO: „Nevím, co se děje.“ Kim Kardashian odhalila bolestivou lupénku na noze

FOTO: „Nevím, co se děje.“ Kim Kardashian odhalila bolestivou lupénku na noze
Zdroj: SKKN BY KIM
OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Kardashianky taky musí řešit vyrážku? Kim nedávno sdílela nová videa, kde fanouškům dává upřímný pohled na svůj dlouhodobý boj s lupénkou.

Byla jí diagnostikována už v roce 2011, nyní se v nové sérii příspěvků na Instagramu o nemoci rozpovídala. 

Ve videu můžeme zblízka vidět lýtko, na kterém se v jejím případě vyrážka vyskytuje nejčastěji. „Mám ji po celé noze. Nevím, co se děje. Ale musím to vyřešit. Je to šílené,“ říká Kim v pozadí. 

kim kardashiankim kardashiankim kardashian, beatsKim Kardashian West
Zobrazit galerii
(4)

K videu také napsala: „Nebudu lhát, je to bolestivé. Nejsem si jistá, co jsou moje spouštěče. Stravu jsem nezměnila. Vyzkoušela jsem už všechno! Lupénka je na nic.“

Sama se přitom nedávno stala terčem kritiky. Na svůj TikTok nahrála video, kde předváděla nové kanceláře, ve kterých bylo mimo jiné taky solárium. Důvodem kritiky je fakt, že solária bývají vnímaná spíše negativně, jelikož mohou způsobovat rakovinu kůže. Mnozí si pak myslí, že její lupénce solárium taky příliš nepřispěje.

„Obvykle mám jen takovou skvrnu, ale teď vidím, že mi to jde dolů a nahoru po noze a po celém stehně. Takže prostě vím, že je čas to řešit,“ napsala Kim ve stories.

Psoriáza je chronické autoimunitní onemocnění kůže, které způsobuje nadměrnou tvorbu kožních buněk, což vede k vytváření červených šupinatých ložisek známých jako plaky. Příčina není úplně jasná, ale genetika, imunitní systém a prostřední faktory mohou hrát roli.  
Domů
Sdílet
Diskuse