Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
8. února 2024 16:10
Čas čtení 0:56
Veronika Ábelová

Harry a Meghan připravují další projekty s Netflixem. Plánují i film založený na románu

Harry a Meghan připravují další projekty s Netflixem. Plánují i film založený na románu
Zdroj: Getty Images/ Chris Jackson/ volně k užití
FILMY A SERIÁLY FILM NETFLIX
Uložit Uložené

Princ Harry a jeho žena Meghan Markle už pro Netflix natočili několik projektů. Na premiéře filmu Bob Marley: One Love vyvstala otázka, jestli ve spolupráci s Netflixem pokračují.

Na slavnostní premiéru filmu Bob Marley: One Love na Jamajce pozval prince Harryho a jeho ženu Meghan generální ředitel společnosti Paramount Pictures Brian Robbins. Tím vznikly spekulace, jestli pár bude pokračovat ve spolupráci s Netflixem, nebo přestoupí jinam.

Doporučeno
Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky 7. února 2024 17:15

Pochybnosti rozptýlila obsahová ředitelka Netflixu Bela Bajaria, která veřejnost informovala o tom, že Harry a Meghan chystají další projekty s Netflixem. Se streamovací platformou dvojice podepsala smlouvu v roce 2020, poté co se přestěhovala do Kalifornie. 

„S Brandonem Reiggem spolupracují na několika věcech, které zatím nemají scénář. Také mají rozpracovaný jeden film a seriál, takže všechno je v současné době ve fázi vývoje,“ řekla Bajaria.

Harry a Meghan na premiéře filmu Bob Marley: One Love.
Harry a Meghan na premiéře filmu Bob Marley: One Love. Zdroj: People/Marcus Ingram/Getty Images

Harry a Meghan také vlastní společnost Archewell Productions, která loni získala práva na zfilmování románu Carley Fortune Meet Me At The Lake. Příběh románu se zároveň podobá životnímu příběhu Harryho a Meghan. Snímek bude líčit příběh dvou třicátníků, kteří se náhodou setkají a zabývají se mimo jiné i traumaty z dětství, ztrátou rodiče při autonehodě, duševními chorobami a poporodními depresemi.

Doporučeno
Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant Nejen Netflix. Sdílení hesel omezí další streamovací gigant 8. února 2024 10:15

Pár už s Netflixem spolupracoval a natočil šestidílnou minisérii Harry a Meghan, která poskytuje pohled na jejich příběh, život v britské královské rodině a rozhodnutí opustit Spojené království. Dále se na Netflixu objevil dokument Rození lídři, jehož byli producenti. Harry potom věnoval dokument Nezlomná srdce sportovcům z řad armádních složek, kteří utrpěli vážná zranění.

Meghan se ale na Netflixu objevila ještě předtím, než se provdala za prince Harryho. Hrála v seriálu z právního prostředí Suits.

Domů
Sdílet
Diskuse