Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
21. února 2024 9:10
Čas čtení 0:43
Radka Klučárová

VIDEO: Nahý Slovák vytrolil lidi v Praze. S lyžařskými brýlemi na hlavě napodoboval Apple Vision Pro

VIDEO: Nahý Slovák vytrolil lidi v Praze. S lyžařskými brýlemi na hlavě napodoboval Apple Vision Pro
Zdroj: Dominik Vetrák/Archív Refresher
TECH APPLE PRAHA
Uložit Uložené

Místo headsetu si nasadil lyžařské brýle, na sobě měl jen slipy.

Virální video Slováka, který na Instagramu vystupuje pod přezdívkou @kevinvelky, sdílela stránka BVIRAL. Ta má na této sociální síti téměř devět milionů sledujících. Kevin na záběrech paroduje v pražských ulicích populární brýle Apple Vision Pro.

Doporučeno
Na homosexuály v reklamě koukat nechci. Herec Novotný se vyjádřil k LGBTQ+ lidem Na homosexuály v reklamě koukat nechci. Herec Novotný se vyjádřil k LGBTQ+ lidem 20. února 2024 12:25

Místo headsetu za více než 70 tisíc korun si však na oči nasadil lyžařské brýle, které provizorně propojil s telefonem obyčejným kabelem. Pozornost lidí v centru města upoutal také tím, že se uprostřed února procházel po městě jen ve spodním prádle.

Řidiči a řidičky nevěřili svým očím. Uprostřed přechodu pro chodce se Kevin zastavil a napodoboval typické pohyby hlavy a rukou, jako by byl ve virtuální realitě. Ani lidé kolem něj nešetřili udivenými pohledy.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa BVIRAL (@bviral)

Společnost Apple začala prodávat tuto technologickou novinku teprve na začátku února, ale lidé v ulicích už vzbudili vlnu kontroverze. Je otázkou, zda se novinka uchytí a lidé s futuristickými brýlemi a podivnými pohyby na veřejnosti nebudou ničím výjimečným.

Doporučeno
Během vaření běžel na mikrovlnce Gordon Ramsay. Co říkají na Apple Vision Pro Češi? Během vaření běžel na mikrovlnce Gordon Ramsay. Co říkají na Apple Vision Pro Češi? 7. února 2024 15:15

Sluchátka slibují bezproblémové propojení digitálního obsahu s fyzickým prostorem. Systém se ovládá očima, rukama a hlasem. Prostorový počítač propojuje reálný svět a digitální obsah.

Apple Vision Pro
Zdroj: Dominik Vetrák/Archív Refresher
Domů
Sdílet
Diskuse