Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
23. února 2024 10:10
Čas čtení 0:34
Anna-Marie Hanzlíková

Hvězdy ze Star Wars nebo Warwick Davis. Pražský Comic-Con odhalil letošní hosty a hostky

Hvězdy ze Star Wars nebo Warwick Davis. Pražský Comic-Con odhalil letošní hosty a hostky
Zdroj: Comic Con / propagační materiál
TECH PRAHA
Uložit Uložené

Pražský Comic-Con se uskuteční od 5. do 7. dubna v pražském O2 Universu. Festival odhalil, na které hvězdy se letos můžeš těšit.

Comic-Con láká například na oblíbeného britského herce Chrise Barrieho, který se nejvíc proslavil ztvárněním role Arnolda Rimmera v seriálu Červený trpaslík.

Doporučeno
Ani Oppenheimer, ani Barbie. Tyhle filmy se loni nelegálně stahovaly ze všech nejvíc Ani Oppenheimer, ani Barbie. Tyhle filmy se loni nelegálně stahovaly ze všech nejvíc 22. února 2024 9:05

Americký herec Warwick Davis má diagnostikovaný nanismus, proslavily ho tak role postav malého vzrůstu. Objevil se ve všech dílech Harryho Pottera, ale také třeba ve filmu Letopisy Narnie: Princ Kaspian. Právě on a jeho syn Harrison, který zazářil třeba ve Star Wars, budou sobotními hlavními hvězdami.

„Program ozvláštní určitě i Erick Avari, indicko-americký herec, který se proslavil postavou Kasufa, vůdce domorodců na planetě Abydos ve filmu i seriálu Hvězdná brána,” láká na festival jeho marketingový ředitel Pavel Renčín.

Dále se můžeš těšit na hvězdy z pecek jako Zaklínač, Červený trpaslík nebo Star Wars,
ale také na promítání, workshopy, soutěže, koncerty a oblíbené youtubery, cosplayery a osobnosti komiksového i spisovatelského světa. Kompletní program najdeš tady.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Comic-Con Prague (@comiccon_prague)

Domů
Sdílet
Diskuse