Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. února 2024 18:00
Čas čtení 0:55
Ilona Hobzová

Kolaps v prvním díle? Survivor Česko & Slovensko začíná

Kolaps v prvním díle? Survivor Česko & Slovensko začíná
Zdroj: TV Nova
FILMY A SERIÁLY REALITY SHOW SURVIVOR
Uložit Uložené

Budeš koukat?

Dlouho očekávaný start nové řady Survivor Česko & Slovensko je tu. Už v úterý večer mohou lidé zhlédnout úvodní epizodu prostřednictvím Voyo. A už první díl slibuje zajímavou podívanou. Jak uvedla TV Nova, náročné podmínky budou mít za následek kolaps jednoho*jedné ze soutěžících.

Doporučeno
Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit Tohle jsou nejvýdělečnější účty na OnlyFans. Najdeš mezi nimi i řadu celebrit 26. února 2024 13:34

V prvním díle čeká Titány a Lovce klasický a oblíbený souboj o oheň. „Uvidíme, jak dlouho bez něj budou muset ostatní vydržet. Bohužel ne všichni se dočkají na ostrově druhého rána,“ prozradila producentka Adéla Brož. „Myslím si, že v obou kmenech jsou zajímavé a silné charaktery. Jsem zvědavý, jak budou bojovat. Ale přiznám se, že v obou kmenech vidím lidi, kteří od sebe možná mají větší očekávání, než budou schopni naplnit,“ doplnil moderátor Ondřej Novotný.

​Kmen Titánů tvoří známé tváře, lídři a idolové, kteří jsou zvyklí na úspěch (o koho půjde, si můžeš připomenout v našem článku). Vyzve je kmen Lovců, kteří jsou hladoví po vítězství a chtějí soupeře pokořit.

Bojovat ale nebudou pouze proti sobě, ale s už zmíněnými drsnými podmínkami. Jaké to jsou? Třeba teplotní. Přes den se teploty pohybují mezi 30 až 35 stupni Celsia, v noci ale mohou klesnout na 14 stupňů. Soutěžící může potrápit i vítr nebo velké vlny.

Doporučeno
České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí 23. února 2024 11:45

Kdo přežije až do konce a odnese si titul a finanční odměnu ve výši 2,5 milionu korun? Premiérové díly lze sledovat na Voyo vždy v úterý a ve středu večer. O týden později i na TV Nova.

Domů
Sdílet
Diskuse