Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
2. března 2024 12:08
Čas čtení 1:00
Karolína Uličná

Tom Hardy a Austin Butler jsou členy obávaného motorkářského gangu v 60. letech. Sleduj nový trailer na The Bikeriders

FILMY A SERIÁLY FILMY 2024 NOVÉ FILMY
Uložit Uložené

Trailer odhaluje pozadí motorkářského gangu z Chicaga. Tom Hardy si kvůli filmu dokonce nechal udělat tetování.

Vysoce očekávané drama z roku 2023 The Bikeriders (původní název byl The Bikers) s hvězdami, jako jsou Austin Butler, Tom Hardy nebo Jodie Comer, se dočkalo dalšího oficiálního traileru.

Po silném večeru na filmovém festivalu v Telluride v roce 2023 byl tento film připraven získat Oscara. Stávka však jeho dokončení o rok zpozdila, a tak oficiálně míří do kin až letos, informuje Variety.

Film inspirovaný stejnojmennou fotografickou knihou Dannyho Lyona se začne promítat 21. června. Drama tě přenese do šedesátých let na místa, kde vznikal obávaný chicagský motorkářský gang.

Hlavní postavou 2,5minutového klipu je Johnny v podání Toma Hardyho, který je drsným zakladatelem motorkářského gangu a ukazuje, jak se vandalové dostali do popředí. Austin Butler v podání Bennyho bude mít v tomto dramatu značný obrat oproti filmu Dune: Part Two. V Bikeriders se často dostává do násilných soubojů.

Kathy, Bennyho manželka v podání Jodie Comer, se stále více obává problémů, do kterých se klub postupně dostává. Hrozí, že ho celý rozvrátí. Právě ona je vypravěčkou příběhu o svém muži a celém gangu.

The Bikeriders
Zdroj: Focus Features

Celý film distribuuje společnost Focus Features a Universal Pictures. Snímek The Bikeriders v režii Jeffa Nicholse stál 40 milionů dolarů. Americký filmař prozradil také zákulisní informace. „Asi dva dny před začátkem natáčení jsem dostal zprávu od Toma Hardyho. Byl to obrázek, který měl vytetovaný na těle. Prezentoval mi ho se slovy: Ať je ten film dobrý.“

Doporučeno
Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu Režisér chválené romantiky Dej mi své jméno je tu s nejnadrženějším filmem roku. Dva tenisté v něm bojují o Zendayu 24. dubna 2024 13:30

„Pokud si Tom Hardy nechá udělat toto tetování před natočením jediného záběru v tomto filmu, musí existovat člověk, který si ho nechá udělat také,“ řekl Nichols.

Domů
Sdílet
Diskuse