Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2024 15:56
Čas čtení 0:52
Anna Peclová

Carrie Kirsten ve videu promluvila o rozchodu. Svého ex označila za manipulátora

Carrie Kirsten ve videu promluvila o rozchodu. Svého ex označila za manipulátora
Zdroj: REFRESHER
ČESKO DOMÁCÍ NÁSILÍ TIKTOK YOUTUBE
Uložit Uložené

Youtuberka Carrie Kirsten ve videu odhalila důvody, proč se rozešla se svými bývalými partnery.

„Člověk by nikdy neřekl, že se za takovou nevinnou tvářičkou může schovávat takovej hulvát, kterej se ke mně dokázal chovat jak k hadru na podlahu. Ten člověk byl naprosto toxická osobnost, hrozně mě terorizoval, omezoval, zakazoval mi věci, urážel mě, vydíral, ponižoval, shazoval a hrozným způsobem se mnou manipuloval,“ říká influencerka ve videu nazvaném „Už stačilo…“ na svém youtubovém kanále, aniž partnery přímo jmenovala.

Video za jeden den získalo přes 600 tisíc zhlédnutí a je na první příčce v kategorii Trendy.

„Neustále mě kontroloval a stalkoval moji lokaci. Když jsem nevzala telefon, jel mě zkontrolovat, jezdil mi sem dělat přepadovky, jestli tady náhodou někoho neschovávám. Vytrhl mi telefon z ruky, zamkl se s ním do koupelny a četl si tam moje chaty s mým ex,“ popisuje ve videu žárlivé scény, které zažívala. Přítele nazvala manipulátorem a žárlivcem.

Doporučeno
Carrie Kirsten: Můj život je reality show. Nový vztah mi zveřejnili lidi (Rozhovor) Carrie Kirsten: Můj život je reality show. Nový vztah mi zveřejnili lidi (Rozhovor) 12. února 2023 10:15

„Kontroloval také, co jsem lajkla na TikToku, a našel tam, že jsem lajkla video mého prvního ex, a za to mě uhodil. Teda spíš mi vrazil takovou, že mi až škublo za krkem,“ dodala.

Kirsten ve videu také zmínila nevěru ze strany jednoho ze svých bývalých partnerů a uvedla, že se přiživoval na její slávě i penězích. O finance ji prý žádal nejen on, ale také jeho rodina, které hrozila exekuce.

Youtuberka dříve řadu let tvořila pár s Nikosem, později s Danielem Bayerem.

Domů
Sdílet
Diskuse