Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2024 13:21
Čas čtení 0:40
Radka Klučárová

Nejhorší sci-fi Netflixu se dočká pokračování. Napraví si reputaci?

Nejhorší sci-fi Netflixu se dočká pokračování. Napraví si reputaci?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

První díl sci-fi Zacka Snydera podle mnohých filmových fanoušků nesplnil očekávání. Dokáže to druhý napravit?

Sci-fi Rebel Moon, které kritici považují za jeden z nejnudnějších hollywoodských blockbusterů loňského roku, se dočká pokračování. Na druhý díl s názvem Rebel Moon: Druhá část Jizvonoška se budete moci podívat na Netflixu 19. dubna 2024.

Tvůrci k ději napsali: „Snímek pokračuje v epické sáze o Koře a přeživších bojovnících, kteří se chystají obětovat vše a bojovat po boku statečných lidí z Veldtu, aby ubránili kdysi mírumilovnou vesnici, nově nalezenou domovinu pro ty, kteří ztratili svou vlastní v boji proti Matce světa.“

Americký režisér Zack Snyder v podcastu Joea Rogana prohlásil, že jeho ostře kritizovaný film pravděpodobně vidělo více lidí než Barbie Grety Gerwig.

Jako důkaz Snyder připojil podivné matematické výpočty. „Řekněme, že si film zapnulo 80 milionů účtů. Nyní předpokládejme dva diváky na jedno promítání. Pokud by tento film byl v kině jako distribuční model, je to asi 160 milionů lidí na lístek za 10 dolarů. To je 1,6 miliardy. Takže Rebel Moon pravděpodobně vidělo více lidí než Barbie, že?“ řekl Zack a pochválil Netflix za oslovení.

Domů
Sdílet
Diskuse