Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. března 2024 16:09
Čas čtení 0:38
Ondřej Mrázek

VIDEO: Hvězdy Matrixu a Squid Game v novém Star Wars seriálu. Podívej se na parádní trailer

VIDEO: Hvězdy Matrixu a Squid Game v novém Star Wars seriálu. Podívej se na parádní trailer
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM DISNEY+ STAR WARS
Uložit Uložené

The Acolyte od scenáristky Leslye Headland (Ruská panenka) dorazí už 5. června.

Od premiéry posledního hraného Star Wars projektu (Ahsoka) už uběhl nějaký ten pátek, a tak je pomalu na čase představit něco nového. Tím bude novinka The Acolyte, hraná série zasazená na konec éry vrcholné Republiky, kterou lze znát především z aktuálních knih a komiksů.

Doporučeno
KVÍZ: Je to vražda, napsala! Poznáš slavné krimiseriály jenom podle jmen postav? KVÍZ: Je to vražda, napsala! Poznáš slavné krimiseriály jenom podle jmen postav? 19. března 2024 10:00

Příběh by se údajně měl točit kolem vyšetřování vraždy a konečně bude opět zahrnovat Jedie a Sithy, nacházíme se totiž v době míru, kdy temná strana Síly začíná nabírat na síle. V hlavních rolích se objeví Amandla Stenberg a Lee Jung-jae. Dále pak uvidíme Jodie Turner-Smith, Rebeccu Henderson, Carrie Anne-Moss nebo Dafne Keen.

Společnost Lucasfilm už včera po zvěřejnění prvního plakátu potvrdila, že The Acolyte dorazí na streamovací službu Disney+ 5. června. Teď si můžeš pustit i čerstvě odhalenou první upoutávku. Z dosavadních fanouškovských reakcí je zatím patrné pouze to, že by si většina lidí přála další kvalitní podívanou z ranku Andora, snad se jí tedy i dočkáme.

Domů
Sdílet
Diskuse