Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
PŘEHLED: Novinky z dílny Voyo. Nechybí Kauza Kramný nebo dokument o OnlyFans

Kauza Kramný

„Kreativní producentkou Voyo je Erika Hníková, která stojí i za dalšími připravovanými dokumentárními formáty. Jedním z nich je pětidílná série o případu, který svého času rozdělil českou společnost – Kauza Kramný. Režisér Petr Hátle se v ní vrací k tragédii v egyptském letovisku z roku 2013, k tomu, co jí předcházelo a co po ní následovalo,“ informuje TV Nova.

Rigo

U krimi tematiky ještě zůstaneme. Peter Bebjak, čerstvý držitel Českého lva za Matematiku zločinu z dílny Voyo Originál, připravuje se scenáristou Jakubem Režným dokumentární cyklus Rigo o „nejslavnějším“ slovenském sériovém vrahovi a okolnostech jeho dopadení.

Virtuální přítelkyně

Časosběrný dokument mapuje široké veřejnosti svět OnlyFans, internetové platformy s předplaceným obsahem pro dospělé. Na čtyřech příbězích odhalí motivace hvězd OnlyFans a zároveň přiblíží i pohled jejich věrných fanoušků. Scenáristkou a režisérkou filmu je Barbora Chalupová, držitelka Českého lva za film V síti, který svého času rozpoutal užitečnou diskuzi o bezpečnosti dětí na internetu.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Zpět
Sdílet
Diskuse