Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. dubna 2024 12:19
Čas čtení 0:18
Barbora Adamkovičová

VIDEO: Trailer na první část nové série Bridgertonových je tu

VIDEO: Trailer na první část nové série Bridgertonových je tu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Upoutávka láká na vášnivé romantické začátky mezi Penelope Featherington v podání Nicoly Coughlan a Colinem Bridgertonem v podání Luka Newtona.

Netflix zveřejnil oficiální trailer k pokračování megaúspěšného dobového seriálu Bridgerton. „Byli jsme od sebe příliš dlouho,“ říká lady Whistledown svým milým čtenářům v úvodní ukázce.

Doporučeno
Začala se natáčet Zlatovláska. Podívej se na první fotky pohádky, která zboří česká kina Začala se natáčet Zlatovláska. Podívej se na první fotky pohádky, která zboří česká kina 8. dubna 2024 16:42

Třetí řada se soustředí na milostný příběh Penelope Featherington a Colina Bridgertona, kteří byli v minulosti dobrými přáteli –⁠⁠⁠⁠⁠⁠ to se však brzy změní. Penelope se zoufale snaží odstěhovat z domu svých rodičů a požádá Colina, aby jí v nadcházejícím období námluv pomohl najít manžela. 

Netflix bude seriál vysílat ve dvou částech od 16. května.

Domů
Sdílet
Diskuse