Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2024 v 14:42
Čas čtení 0:48
Veronika Ábelová

VIDEO: Připrav si kapesníčky! Netflix zveřejnil trailer ke třetí sérii Srdcerváčů

VIDEO: Připrav si kapesníčky! Netflix zveřejnil trailer ke třetí sérii Srdcerváčů
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Za necelý půlrok bude mít premiéru třetí řada seriálu Srdcerváči. Na první trailer se můžeš podívat už teď.

Seriál o přátelství, lásce a životě studentů si diváci Netflixu naprosto zamilovali. Trailer k nové sérii toho sice neprozradí mnoho, ale zachycuje pocity a myšlenky Charlieho, který stále neví, jak svému kamarádovi Nickovi říct, že ho miluje. Roztomilý příběh na Netflix dorazí až 3. října, tak se aspoň můžeš naladit první ukázkou.

Třetí série se odehrává na konci prázdnin a všichni si začínají uvědomovat, že je čeká nový školní rok plný výzev. Začínají se více dozvídat jeden o druhém a jejich vztazích, společně plánují akce, večírky a chystají se zvolit si svou další cestu na univerzitu. Každý z nich se musí naučit opřít se o ty, které miluje. A to i když život nejde zrovna podle plánu.

Srdcerváči mají na ČSFD 81 procent. Seriál pak dostává svému původnímu názvu Heartstopper, kdy se jeho fanouškům občas z některých momentů zastaví srdce. „Každá epizoda má minimálně jeden takový moment. Moment, který vyvolává pocit, jako by tvůrci svého diváka pevně obejmuli a řekli: ‚Všechno bude dřív nebo později v pohodě.‘ Tedy úplný opak Euforie, dalo by se říct: žádný sex, drogy ani lidská temnota, ale roztomilá, pastelově barevná ukázka toho, jak může vypadat společně budovaný bezpečný prostor v lidských vztazích,“ napsal jeden z uživatelů v recenzích.

Domů
Sdílet
Diskuse