Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. června 2024 v 9:30
Čas čtení 3:17
Tereza Šnajdrová

Beauty novinky: Barevné řasenky za 120 korun tě dostanou stejně jako nové vůně od Sol de Janeiro

Beauty novinky: Barevné řasenky za 120 korun tě dostanou stejně jako nové vůně od Sol de Janeiro
Zdroj: ColourPop/Sephora/Sol de Janeiro/Kylie Cosmetics/Catrice/Fenty Beauty/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI KOSMETIKA A PÉČE O KŮŽI PÉČE O PLEŤ
Uložit Uložené

Tyhle novinky by neměly chybět ve tvé kosmetické sbírce!

Na kosmetickém trhu najdeš tisíce a tisíce značek, které každý den chrlí nové produkty. Jenže ne všechny stojí za to, a proto jsme tu my, abychom ti ukázali ty nejlepší kosmetické novinky.

Tento měsíc nás zaujal tekutý rozjasňovač od Benefitu, díky kterému budeš vypadat svěže i po probdělé noci, barevné řasenky z drogerky, které stojí jen 120 korun, třpytivá Twilight kolekce od ColourPop, nový lesk na rty od Kylie Cosmetics, inovativní blushlighter z dílny Fenty Beuty, ale také nové vůně od Sol de Janeiro. Co si vybereš ty?

Doporučeno
Aurora: Často přemýšlím o smrti. Recyklací plastů svět nezachráníme, velké naděje vkládám do mladé generace (Rozhovor) Aurora: Často přemýšlím o smrti. Recyklací plastů svět nezachráníme, velké naděje vkládám do mladé generace (Rozhovor) 2. června 2024 v 9:30

Just… wow. Benefití novinka tě dostane

Boom kolem bronzing drops od Drunk Elephant neustává a na vlně popularity tohoto produktu se nyní veze také Benefit. Ten přišel s novinkou Dew-la-la, tekutým rozjasňovačem, který můžeš smíchat se svým krémem nebo make-upem, ale použít jej můžeš také samostatně pod make-up.

Nový tekutý rozjasňovač je šetrný k pleti, dodá ti přirozený a zářivý vzhled a tvoje pleť díky němu zůstane hydratovaná dlouhé hodiny. Obsahuje totiž slunečnicový olej, kyselinu hyaluronovou, glycerin a populární niacinamid. A přesně tyto složky tvoje pleť prostě potřebuje! Kromě toho je Dew-la-la také voděodolný, odolný proti potu a neucpává póry.

Tuhle benefití novinku koupíš v Sephoře a vybírat můžeš z pěti přirozených odstínů. Cena Dew-la-la je 1 140 korun.

benefit
Zdroj: Sephora/Benefit/volně k použití

Barevné řasenky z drogerky jsou must-have

Zajímavé novinky najdeš také v drogeriích. Brand Catrice dropnul novou kolekci Generation Joy, ve které najdeš podkladovou bázi, rtěnky, barevnou paletku očních stínů, tužky na rty, rozjasňující tvářenky v tyčince, ale hlavně – barevné řasenky. Ty se teď těší velké popularitě a je skvělé, že je seženeš i v budget-friendly drogeriích.

Doporučeno
10 musthave produktů od značek Rare Beauty, Charlotte Tilbury a dalších. Tohle ti nesmí chybět ve sbírce 10 musthave produktů od značek Rare Beauty, Charlotte Tilbury a dalších. Tohle ti nesmí chybět ve sbírce 24. června 2024 v 9:00

Catrice přišel hned se dvěma odstíny řasenek – s námořnicky modrou a uhrančivě karmínovou. Tleskáme. Řasenky koupíš za 119 korun, tak neváhej a nabíhej do Rossmannu nebo DMka, kde je tenhle must-have letošního léta k dostání.

Catrice
Zdroj: Catrice/volně k použití

Do I dazzle you? S touhle kolekcí ano

Léto se obvykle nese ve znamení zářivých barev, ale ne podle ColourPopu. Populární americká značka s cenově dostupnou kosmetikou uvedla na trh kolekci Twilight, která by neměla chybět doma hlavně všem fanouškům a fanynkám této upíří ságy.

Doporučeno
Prodávají autentické výrobky, nebo věci z Alibaby? Zeptali jsme se Domi Alagii, Natálie Kočendové a dalších influ na jejich merch Prodávají autentické výrobky, nebo věci z Alibaby? Zeptali jsme se Domi Alagii, Natálie Kočendové a dalších influ na jejich merch 23. května 2024 v 14:00

Tlumené barvy, třpyt, krev, melancholie… Twilight kolekce je naprostá pecka. Sestává ze tří tekutých linek na oči v neobvyklých barvách (228 korun), tří olejů na rty (251 korun), dvou rozjasňovačů (228 korun), třpytivého suchého oleje na tělo (274 korun) a paletky očních stínů (548 korun). To vše na tebe čeká v krásných pochmurných obalech, díky kterým si budeš připadat jako ve Forks.

Značku ColourPop bohužel v Česku v kamenné prodejně neseženeš, ale objednat ji můžeš online. Poštovné do Česka je aktuálně zdarma, ale i tak musíš počítat s DPH a clem. Nicméně tahle kolekce za to stojí!

ColourPop
Zdroj: ColourPop/volně k použití

Kylie, stop! Tuhle novinku potřebuješ

Kylie Jenner do toho se svým brandem Kylie Cosmetics pořádně šlápla a snad každý měsíc nám servíruje nějakou novinku. Tou aktuální je hydratační lesk Supple Kiss Lip Glaze, který koupíš v šesti okouzlujících odstínech.

„Lesk na rty Supple Kiss dodá rtům dokonalý lesk s až 12hodinovou hydratací. Díky jeho lehkému složení si tvoje rty budou připadat jako nadýchaný polštářek, budou jemné a krásné zabarvené,“ píše Kylie na webu. A my jí věříme!

Kylie prostě ví, co dělá, a nás to baví. Supple Kiss Lip Glaze aktuálně koupíš pouze na webu Kylie Cosmetics, a to za cenu 509 korun. Věříme však, že se tahle novinka už brzy dostane také do Douglasu.

Kylie Cosmetics
Zdroj: Kylie Cosmetics/volně k použití

You smell sooo good

Když v roce 2015 v Brazílii vznikla značka Sol de Janeiro, její zakladatelku Heelu Yang
pravděpodobně ani v těch nejbláznivějších snech nenapadlo, jaký boom bude o necelých 10 let později zažívat. Když pak v minulém roce značka vybouchla na TikToku, doma ji chtěl mít snad každý.

Doporučeno
Kosmetické novinky: Objevili jsme letní must-have, cute kolekci Bridgerton i fixu na pihy z drogerky za 60 korun Kosmetické novinky: Objevili jsme letní must-have, cute kolekci Bridgerton i fixu na pihy z drogerky za 60 korun 5. května 2024 v 13:30

Kolekce vůní, které jsou pro Sol de Janeiro tak typické, se toto léto rozrůstá o další tři kousky – Carioca Crush, Summer É Amor a Beijos de Sol. Carioca Crush je letní, ucítíš v ní hrušku, růžové fialky a bílé cedrové dřevo. Summer É Amor zase voní po pomerančovém květu, krémových mandlích a ucítíš v ní i dřevité akcenty. Poslední novinkou je Beijos de Sol, která je broskvová, ale také plná kokosového mléka a plumérie. Mmm, zní to skvěle.

Novinky od Sol de Janeiro zatím seženeš snad jen na Notinu, kde za 90 ml téhle voňavé nádhery zaplatíš 590 korun.

Sol de Janeiro
Zdroj: Sol de Janeiro/volně k použití

Ani rozjasňovač, ani tvářenka. Je to blushlighter

Poslední novinkou, která nás tentokrát zaujala, je Hot Cheeks Velour Blushlighter od Fenty Beauty. Ano, čteš správně. Není to ani rozjasňovač, ani tvářenka. Je to tak trochu obojí. Jedná se o limitovanou edici produktů, které tvým tvářím dodají broskvově růžovou barvu s teplým zlatavým leskem.

Blushlighter je k dostání ve třech odstínech a slibuje krémovou, sametovou texturu, která je plná kyseliny hyaluronové, takže tvoje pleť bude po nanesení rozjasněná nejen navenek, ale také zevnitř.

Hot Cheeks Velour Blushlighter ještě do české Sephory nepřišel a není jisté, jestli vůbec dorazí. Koupit jej ale můžeš na webu Fenty Beauty, a to za cenu 779 korun. To je na tak nadupaný produkt super cena, ne?

Fenty beauty
Zdroj: Fenty Beauty/volně k použití
Domů
Sdílet
Diskuse