Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2024 v 17:08
Čas čtení 0:47
Ella Petrová

Miley Cyrus si postěžovala, že ji Grammy roky nebralo vážně. Nešetřila sprostými slovy

Miley Cyrus si postěžovala, že ji Grammy roky nebralo vážně. Nešetřila sprostými slovy
Zdroj: Wikimedia Commons/Raphael Pour-Hashemi/volně k použití
HUDBA GRAMMY MILEY CYRUS
Uložit Uložené

„Pokud chcete hovořit o dopadu na kulturu, tak kde jsem ku*va byla já?“

Miley Cyrus se otevřeně rozpovídala o tom, že na slavnostním předávání cen byla letos v únoru poprvé skutečně brána vážně, a to díky výhře za hitovku Flowers.

Doporučeno
Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? Velké poprsí a šaty na ramínka už nejsou protimluv. Odhodila jsem podprsenku a vyzkoušela pásky na prsa, jaké jsou ty nej? 4. června 2024 v 8:30

V rozhovoru pro W Magazine promluvila o tom, že si konečně domů přivezla své první sošky Grammy za nahrávku roku a nejlepší sólový popový výkon, přestože v tomto průmyslu je aktivní přes dvacet let.
 
„Bez urážky, ale dělám to už 20 let a teď je to poprvé, co mě Grammy bere vážně?“ sdělila Cyrus. „Bylo pro mě těžké zjistit, jaké tam je měření, protože pokud se chceme bavit o statistikách a číslech, kde jsem sakra byla já? A pokud chceme mluvit o dopadu na kulturu, tak kde jsem ku*va byla já? Tohle není o aroganci. Já jsem na sebe hrdá,“ uvedla.
 
Během své kariéry vydala Miley Cyrus osm alb, nejnovější je z roku 2023 Endless Summer Vacation, které získalo nominaci na album roku a nejlepší popové vokální album. Skladba Thousand Miles s Brandi Carlile též z tohoto alba se dočkala nominace za vystoupení popového dua/skupiny. Předtím byla Cyrus nominovaná pouze dvakrát, v roce 2015 za album Bangerz a v roce 2022 jako součást alba Lil Nase X s názvem Montero.
  

Domů
Sdílet
Diskuse