Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2024 v 10:01
Čas čtení 0:41
Anna-Marie Hanzlíková

Hvězda Hry o trůny a Pána prstenů se zapletla do potyčky v baru. „Choval se jako kretén,“ řekl svědek

Hvězda Hry o trůny a Pána prstenů se zapletla do potyčky v baru. „Choval se jako kretén,“ řekl svědek
Zdroj: New Line Cinema
FILMY A SERIÁLY CELEBRITY GAME OF THRONES VELKÁ BRITÁNIE
Uložit Uložené

Sean Bean měl být sražen na zem a z baru vyvlečen.

Informoval o tom server The Standard. Představitel Eddarda Starka z Hry o trůny se údajně provinil tím, že si v baru popotáhl z elektronické cigarety. 

Britská média jako MailOnline přinesla dokonce i video, na kterém je celý incident zaznamenán. Mělo k němu dojít minulý pátek v baru Tom Thumb.

Doporučeno
Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík Végh a Vémola si za odvetu století odnesou pěkný balík 5. června 2024 v 16:02

Jeden ze svědků uvedl, že Sean si myslel že se s ním chce vyhazovač vyfotit, přitom ho šel napomenout kvůli v baru zakázanému vapování. „Sean pořád říkal, že si může dělat, co chce. Upřímně řečeno, choval se jako pěkný kretén. Vyhazovači jen dělali to, co dělají pro všechny ostatní – což je fér,“ uvedl. „Když se vrátil dovnitř, začal zase vapovat. Požádali ho, aby odešel, ale on nechtěl. Jen se držel židle. Byl jsem z té rvačky tak v šoku, že jsem se nemohl ani pohnout – čelist mi spadla na zem,“ dodal.

Pětašedesátiletý herec, který zazářil i jako Boromir v Pánovi prstenů, se do podobné potyčky nezapletl poprvé. Jednou byl dokonce v londýnském Camdenu pobodán. Stalo se tak poté, co se porval o přítomnou topmodelku.

Domů
Sdílet
Diskuse