Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2024 v 15:55
Čas čtení 0:31
Vincenc Novák

Rapper Diddy přišel kvůli brutálnímu napadení partnerky o prestižní univerzitní titul

Rapper Diddy přišel kvůli brutálnímu napadení partnerky o prestižní univerzitní titul
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images
HUDBA RAP
Uložit Uložené

Howardova univerzita v americkém Washingtonu se rozhodla odebrat rapperovi Diddymu čestný titul, který obdržel v roce 2014. Důvodem je nedávno zveřejněné video, na němž umělec brutálně napadá svoji partnerku.

Incident se podle stanice CNN odehrál v roce 2016 na chodbách hotelu InterContinental v Los Angeles. Diddy, vlastním jménem Sean Combs, na zveřejněných záběrech strhl svoji dlouholetou partnerku Cassandru Venturu na zem, kopal ji a následně táhl po podlaze. 

Doporučeno
Brutální video ukazuje, jak rapper Diddy napadl zpěvačku Cassie Brutální video ukazuje, jak rapper Diddy napadl zpěvačku Cassie 18. května 2024 v 11:49

„Chování zachycené na nedávno zveřejněném videu je natolik zásadně neslučitelné se základními hodnotami a přesvědčením Howardovy univerzity, že (Diddy) již není hoden nosit nejvyšší poctu této instituce,“ uvedla univerzita ve svém prohlášení s tím, že se neochvějně staví proti všem projevům mezilidského násilí. 

Sám rapper se za napadení omluvil a uvedl, že vyhledal odbornou pomoc. Mezitím ho však čtyři ženy, včetně bývalé partnerky Ventury, obvinily ze sexuálního a fyzického zneužívání. V březnu provedli agenti razii ve dvou domech, které umělec vlastní, a to kvůli vyšetřování údajného obchodu se sexem. Jeho právník jakoukoli vinu odmítl. 

Domů
Sdílet
Diskuse