Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2024 v 15:45
Čas čtení 0:44
Anna-Marie Hanzlíková

Partner Seleny Gomez čelí hejtu fanoušků. „Umyj se,“ píší její fanoušci

Partner Seleny Gomez čelí hejtu fanoušků. „Umyj se,“ píší její fanoušci
Zdroj: Getty Images/Film Magic/Matt Winkelmeyer
OSOBNOSTI CELEBRITY SELENA GOMEZ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Fanoušci mají dojem, že přítel slavné zpěvačky pro ni není dost dobrý. Dávají mu to však najevo způsobem, který je i pro samotnou Selenu za čarou.

V nadávkách v komentářích na účet Bennyho Blanca – v tiktokových videích i na Redditu – tak někteří dokážou zajít opravdu daleko.

Doporučeno
Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) 16. června 2024 v 14:50

Selenin vztah s producentem a skladatelem vyšel najevo koncem loňského roku, už tehdy se na X (Twitter) stalo virální vlákno, ve kterém fanynka rozebírá jeho údajný sionismus, sexismus, despekt vůči křesťanství nebo sexualizování psa.

Některé z hejtů jsou o dost povrchnější. Lidé píší, že Benny není pro Selenu dost hezký, vadí jim jeho styl i rozcuchané vlasy. O tom, že Selena tím slouží charitě, zavtipkoval i sám producent v jednom rozhovoru.

Sama Selena se pak k hejtům vyjádřila v rozhovoru pro Time. „Vím, co lidé dokážou udělat lidem, které miluju. Moji vlastní fanoušci, které zbožňuju a utvořili to, kým jsem, mi říkají ty nejvíce zraňující věci, jak žít svůj život,“ rozpovídala se.

„Ale on má v sobě tolik síly, že ho žádný z těch kraválů nerozhází. Je to opravdu obdivuhodné a já si vážím každé chvíle s ním. Nevím, co přinese budoucnost, ale v dohledné době nikam neodejde,“ vyjádřila zpěvačka svému partnerovi obdiv a lásku.

Domů
Sdílet
Diskuse